#6. Ша' са' прая на ремонтьор/Къв къмбек на Shinee, кви пет лева?

211 24 10
                                    

Ко става, ва ! (;¬_¬)

Пак съм аз и пак нося скъпия си хумор с мен, муахахха

Връщам се тук да разкажа за нещата, които ми се случиха в почивните дни. Като цяло не беше кой знае колко интересно. Единственото интересно нещо се случи вчера. Ходихме да избираме тапети за хола ни поне три часа, тъй като след като направихме цялостен ремонт и сложихме камина(печка) стената се понапука и от комина текна черна вода(от саждите). демек стената се осра. Реших да сложа фото тапет, обаче вчера обиколих 3 магазина и в трите магазина нищо хубаво. А и не ми се даваха 100 лв а фото тапет, имайки се на предвид, че 100лв беше цената на тапета с най-голям размер. А дори най-големият размер нямаше да ми свърши работа, защото оставаше някакво непокрито пространство от стената. Не ме устройваше. Затова смених решението си на тапет. Разгледах много и сериозно как човек да избере просто така, при такъв огромен избор. Накрая се спрях на един с цветя.

Причината: цветята са в цвета на стените, а кафявото е едно към едно с тапицерията на дивана. Реших, че това е правилния тапет. В следващата глава, ще сложа снимка да покажа как е станало. Дано решението ми е било правилно..вие също ще прецените.

Така, спираме с ремонтите..хд.. минаваме на тема кпоп

SHINE..БОЛКА, ЛЮБОВ И АД МОЙ.

От един месец чакам заветният им къмбек. Името, което щеше или ще(поне така чух) носи албума е strong. Като чуя подобна думичка си представям, черно, секси парче с адския бийт. Нещо тип Lucifer и Ring ding dong. Но естествено, СМ обичат да се ебават с мен и ми хвърлят снимки тип ретро.( ಠ ಠ )


Върнаха ни тотално в 90-те

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Върнаха ни тотално в 90-те. Адски разочарована от концепцията на дрехите, ама какво да очаквам аз от СМ. Разбирам, че искат Шайни да се изявят като различна група, но това е ебаси ебавката. Адски съм ядосана, макар малко да ми помина. Сега ми остава да се надявам(макар да съм сигурна), че песента ще е трепач. 

Защото това все пак са Шайни, мадафака...

Но кога ще видим заветния клип е все още загадка за мен

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Но кога ще видим заветния клип е все още загадка за мен. Пуснаха тийзър снимките, а клип-йок. 

Добре, че съм търпелива братче хд.

Е тва е от мене...

До скоро откачалчици.

До скоро откачалчици

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.
#СКУЧНАWhere stories live. Discover now