#20. Shinee 9th Anniversary😍 💕

88 17 26
                                    

Уважаеми колеги, шалоус и т.н. 

Пиша тук с надеждата и вярата, че има хора, които ще обърнат внимание на прочетеното. Моля....не изпускайте и ред от това, което ще постна.

Дойде времето и за проекта за годишнината. Този път писмата и/или рисунките трябва да са 5. За всеки ще има отделно албумче с неща. Ще са с приблизителен размер А5.

Как можете да участвате:
1. Писмо, написано на ръка (на английски, корейски или японски език). Може да напишете едно общо писмо за петимата, но да е в 5 екземпляра, или отделно писмо за всеки. Моля пликовете, в които ще ги изпращате, да са с размер на малките стандартни пощенски. И писмата да не са анонимни – напишете поне вашето име и страната.
2. Рисунка – същото като при писмата.
3. Ваши снимки на любими места от България. Ограничения за броя няма – само моля името на файла да е мястото, което сте снимали.
4. За по-смелите (не съм от тях, но може и да размисля) – запишете се как пеете песен на SHINee. Може да е клип или само аудио файл – вие си избирате. Или клип как танцувате на тяхна песен. Файловете ще ги запиша на диск и ще ги сложа в албумите им. Това няма да се появява публично – не вярвам някой от тях да го качи.

Адрес за изпращане на писмата ще пращам на съобщение, а за тези, които са в София – ако искате, можете да ги дадете и лично.
Крайният срок да ги изпратите е 5 май 2017 г. Най-късно на 12 май пратката трябва да е заминала, ако искаме да пристигне навреме.

-->

Идеята не е моя, а на момиче от групата на Shinee във фейсбук. Поисках й позволение да препратя това в уатпад в случай, че ще има желаещи, които да споделят любовта си към групата, както и такива, които не са огромни фенове, но уважават и останалите групи в кей попа. 

Искрено се надявам, че все един ще пожелае да се включи в това прекрасно начинание.

Ако решите да го направите и надраскате нещо на уорд или нарисувано или каквото и да е друго, което да показва любовта и уважението към тези момчета и техния уникален труд, може да ми пишете в коментарите или на лично и да ми го пратите на имейла, който ще дам в момента, в който ми пишете, че имате нещо готово :):):) ღ

За съжаление аз лично изпуснах срока за пожеланията, които са били изпратени на Джонгхюн за неговия рожден ден, но не смятам да пропусна годишнината им.

Девет години...не е ли невероятно?! 🎁

Благодаря на абсолютно всички, които обърнаха внимание на това

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Благодаря на абсолютно всички, които обърнаха внимание на това...и на всички, които някак си биха се включили. Ще съм радостна.

Бай за сега

Бай за сега

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
#СКУЧНАWhere stories live. Discover now