Трета част

734 78 38
                                    

   Върнахме се в училище и с Гошо започнахме да се натискаме. Таня - загубенячка от класа му, ни гледаше с омраза. Сигурно го харесваше. НО ТОЙ БЕШЕ МОЙ!

   Реших да разпространя слух, че тя е обратна и щяха да ѝ се подиграват до края на живота ѝ. Георги ме пусна и каза, че трябва да тръгва.

   След училище с Анита и още 4 момичета се уговорихме да излезем към 18:30. Отидохме в едно заведение, за да пушим наргиле. Собственикът ме  познаваше, затова ни позволи да влезем. Там видяхме Ицо - хипер готин, футболист, с една година по-голям от мен, който Гошо ненавижда, защото е по-красив от него. Поздравихме го и започнахме да си пушим най-спокойно, за да се правим на интересни и на нещо повече от това, което бяхме.

   - Знаеш ли, че Таня е обратна? -  Обърнах се към Александра, която беше моя приятелка отдавана.

   - Сериозно!? Ще кажа на всички - отвърна тя и изкара телефона си.
  
   Минути по-късно ме погледна разтревожено, обърна екрана към мен. Видях гола снимка на някакво момиче. ПОЧАКАЙ, ТОВА БЯХ АЗ! Пращала съм мои голи снимки само на Георги, Петър, Наско, Радо, Владо, Миро, Стамен, Дидо и още две-три момчета.

   Сигурна съм, че Георги бе пратил снимката, която видях. Просто нямаше кой друг да е. Наистина не се сещах кой друг би могъл да го направи. Всички останали получиха съобщение със същото съдържание. Бях му бясна.  Накарах Анита да снима как се натискам с Ицо и да го прати на Гошо, за да изревнува. Отидох до Ицо, казах му ,че е много готин и започнахме да се натискаме. 
  
   След всичко това си тръгнахме от заведението и се разделихме. Забелязах Георги да ме чака пред входа ми. Сега щях да му покажа, че не съм като другите и че не може да ме върти на малкия си пръст.

   - Сорка за снимките, бебче, повече няя да праа така. Ай да сме гаджета? - измрънка той.

   - Да! - извиках и го прегърнах.

Фон дьо тен принцесатаWhere stories live. Discover now