Пета част

560 69 9
                                    

   12/11/2016

   Денят ми започна ужасно! Имах среща с Гошо в тринадесет часа, а се събудих в единадесет. Нямах време да се подготвя, щях да закъснея.

   Замислих се дали  да не му изпратя съобщение, на което пише, че искам да скъсам с него, за да не ми се налага да ходя и да си уговоря среща за шест часа с Андрей. Но аз истински обичах Гошо и не исках да го нараня, затова трябваше да се преоблека и приведа в приличен вид по възможно най-бързия начин, въпреки, че щях да закъснея. През това време Саби Уасаби ще ви разкаже как срещнах любовта на живота си.

   Камито си се разхождаше с приятелки навънка, напудрена като мекица. Ммм...  Мекици...  Как ми се доядоха топли мекички... Така, де! Вървеше си тя и си зяпаше в телефона, така че за нея нямаше ни коли, ни трафик, ни светофар и както си пресичаше на червено се блъсна по най-клиширания начин в Него. О, да, Георги, нейният принц, нейният Дилън О'Браян, само че по-нисък и грозен... А бе, въобще не приличаше на Дилън, ама ни трябва сравнение.

   - О, извинявай, брат! - каза той с мазния си женствен глас. 

   - Е*а ти сладура! - извика нашата, като го погледна.

   Двамата се прегърнаха, без да им пука, че са по средата на пешеходната пътека. Докато беше в обятията му щ, тя си представяше как ще заживеят щастливо в замъка на мечтите си и ще си имат единадесет деца, а той нямаше търпение да се прибере, защото майка му му беше приготвила сърмички.

   - Ауе, келеши, махайти съ от тука! - изкрещя един разярен шофьор и ги замери с празно кенче от бира.

   Така започна вълнуващият им романс.

     С много усилия успях да се приготвя до дванадесет и половина, още малко фон дьо тен и щях да съм готова.

   Идеално!

   Мислех да ходя бързо, но 25 сантиметровите токчета не ми позволяваха.

   Когато пристигнах в парка видях Гошо, но не беше сам! С него беше и Елица... Те се целуваха?!

Фон дьо тен принцесатаWhere stories live. Discover now