Шеста част

500 68 10
                                    

   Този боклук как смееше да ми изневерява?! С бърза крачка се приближих до тия животни и ги блъснах.

   - О, ма, ти тука ли си била? - попита ме след като изтри устните си.

   - Имахме среща, а те заварвам да се целуваш с тая крава! - изкрещях с насълзени очи и посочих с пръст към Елица.
 
  - Ъм, ми сори? - каза с прекрасния си глас. Толкова беше романтичен.

   Поех си дълбоко дъх, тръгнах в обратна посока и се постарах да спра сълзите си, не за друго, а защото щеше да ми се размаже грима.

   Никога повече нямаше да се влюбя. Той остави прекалено дълбока рана в нежното ми и крехко сърце. Може би нямаше никога повече да открия толкова прекрасно момче като него, но трябваше да го преодолея.
  
   Докато бавно вървях, за да не се претрепя, заради 25-сантиметровите си токчета, на пътя ми се появи Мартин. Изглеждаше сякаш е използвал три килограма гел за русата си коса. Намигна ми и ме попита къде отивам. Влюбих се! Беше толкова перфектен!

   Бях на път да му отговоря, но някакво момиче дойде и го целуна. Не знаех какво да мисля! И той ми изневери! Как е възможно!?

   Прибрах се много разстроена. Реших, че щом тези тъпаци не ме харесват,  все някой ще го направи. Съблякох дрехите си и застанах пред голямото огледало в стаята ми. Изкарах телефона си и си направих много селфита. Качих ги във фейсбук, инстаграм и снапчат.

   Взех ножче от шкафа в хола. Отидох в банята и се потопих във ваната с вода. Зачочнах да се режа. Не страдах чак толкова, но трябваше да се правя на интересна. Снимах си ръката. Оставих телефона и продължих да се режа. Водата се оцвети в червено, точно както по време на цикъла ми.
   

Фон дьо тен принцесатаWhere stories live. Discover now