Meydan Okuma Zımbırtısı

2.2K 69 54
                                    

   Bölüm değil, başlığa dikkat etmediyseniz diyeyim baştan, ehe. Yeni bölüm gelir yakında, gelmek zorunda, haftalık dediğim için. Yeniden ehe.

@notdeadjustbroken kardeşim, yav benim meydan okuyacak kimim kimsem yok, ben ne alaka :( 

 Tamam neyse, meydan okumanın kendin hakkında 13 bilgi verme olduğunu düşünerek (bak bundan bile haberim yok, bu değilse fena rezillik sjhskjhf) yapıp geçeyim.


1)Bu meydan okumayı yapmaya karar vermemi sağlayan şey önümdeki coğrafya ödeviydi. Bundan başka 3 performans ödevim daha var bitmemiş, önümüzdeki haftaya. :).

  Yani ödevleri bitirişim son güne kalır, bayağı erken başlasam da. Üşengeçlikten bunlar hep.

2) :) emojisini severim, :('i de. (Emojilere ek takarken ince ya da kalın olduklarını nereden anlıyorum bilmiyorum ama hep kendiliğinden oluyor, bilinçaltı.) Hatta birçok arkadaşımın sandığının aksine :('i gerçekten üzüldüğümde kullanırım, kalanı trolldür.

  Burada değil tabii, emoji klavyem olmadığı için Watty'de troll amaçlı bu da.

3) Kısa kısa yazıp geçsem iyiydi, hep oyalanmak için bunlar :(

Bilinçaltımı severim, benden çok daha zeki. 

4)Bayağı gerizekalı olduğumu düşünüyorum, bayağı. Zekanın genetik faktörlerle de geliştiğini düşünürsek çok da haksız olamam.

5)Ben en ufak şeye bile güldüğümü düşünürken arkadaşlarım duygularımı belli etmediğimi söylüyorlar. Cuma günü bunun hakkında konuştuk, kızın biri "Sen gülmeyi bilmiyorsun tam." dedi ve acı gerçek, doğru.

6)Gamzem varmış. Bu yıl fark ettik. Söyleyeceklerim bu kadar.

(Bu madde 5'e örnek olsun diyeydi, ama bilgi olduğuna göree skjhsjkh)

7)Üç muhabbet kuşum, bir su kaplumbağam oldu şimdiye kadar. En uzun yaşayanı bir yıl yaşadı. Birinin mezarının üstünde de alışveriş merkezi var şu an. 

Bkz. mükemmel sahip :)

Sanırım bir tanesini de inşaat için yıkılan bir evin bahçesine gömmüştük, şimdi geldi aklıma. Ehe.

11. madde için ilham ararken bu maddelere göz attım ve su kaplumbağamın cesedi geldi aklıma. Ehe, çöp, ehe.

8) Cani değilim. Son maddeden bu çıkmasın, değilim. Sadece... Sanırım biraz duygusuzluk bu. Duygularımı belli etmiyorum değil, bir şeyler hissettiğimde belli ederim, hissetmiyorum. Biraz şey.

Sakat.

9) Çok fazla küfretmem. İnsanların mektup arkadaşı, internet arkadaşı falan olur, benim küfür arkadaşım var.

Küfür arkadaşım dediğim insanla, kendisi kuzenim olur, bir araya geldiğimizde el hareketi çeker dururuz, her cümlemizde küfür vardır falan. Sanırım orada içimizi boşaltıyoruz ki, sonra etmiyoruz.

Alın size kanıt, uzun zamandır onunla görüşemedik ve arkadaşlarım küfretmeyi fazlalaştırdım diye kızıyorlar.

10) Ağır küfür etmem, bilmem bile. Yanlış anlaşılmasın diye düzelteyim dedim, düzeltmişken bu madde de aradan çıksın istedim.

11) Olm daha 3 madde var, bu ne :(

Yazım berbattır. Arkadaşlarım Göktürk alfabesi kullandığımı düşünüyorlar. Gerçekten, şaka değil. Edebiyatçı geçen gün benim için "Göktürkçeyle yazan o mu?" demişti :(

12) Rüzgar benim. Ben kızım, Rüzgar erkek, evet biliyorum, da... Ruhsal olarak, o benim işte. Ufak değişiklikler var tabii. 

13) Arkadaşlarımdan biri ciddiyetle kızlardan hoşlanıp hoşlanmadığımı sormuştu bu yılın başında. Dıştan öyle görünüyormuşum. Kesin o yüzden hoşlandığım çocuk dikkat bile etmiyordur bana kdjhgkshffs

Erkek olduğum hakkında da ima yiyip duruyorum.  Geçen gün göster o zaman falan diyorlardı dkjsöhsgfl Biyolojik olarak olmasa da, erkek gibi hissettiğimi düşündüklerinden eminim arkadaşlarımın. Meh, yok öyle.

Bitti.

Bitti be! 

Sonunda skhlksjlkf

  Bu arada sınıftan bir kıza bu hikayeyi söylemiştim ısrarları sonucu, o yüzden ufak bir filtre taktım bilgilere :)  

Arkadaşımcım, olur da okursan bil yani.

Bu hesabı gerçek hayattan arkadaşlarım bilmiyor -ya da büyük kısmı. O yüzden hikayedeki yorumlara bakıp resmen kısa sohbetler ettiğimiz kişileri not aldım, ve onlara meydan okuyorum. Yani meydan okuduklarım:

golgefirtina

wavesrollin

galaxyskyeyes

Daha fazla kişi gibiydi, 3 kişi olacak kadar asosyal bir varlığım demek ki, 14 bilgi olsa diyeceğim şey bu olabilirdi shjkdhsjkj

Gri [BoyXBoy]Onde histórias criam vida. Descubra agora