Mateřská láska

1K 46 2
                                    

#Squirrel

Probudíš se uprostřed noci. Tvoje kočka je útulně zachumlaná a hmotnost vaší deky pěkně ohřívá tvoje unavené tělo . Šťastně povzdechneš. Když se chystáš opět se nechat unášet do sladkého spánku, tvoje kočka začne syčet a běží zoufale mimo svůj pelíšek a schová se za záclony.

Nikdy se předtím nechovala tak zvláštně, až tě to rozčiluje. Podíváš kolem sebe a hledáš cokoliv, co ji mohlo polekal, ale nevidíš nic neobvyklého. Po chvíli můžeš slyšet jak tvoje kočka pije z misky, která je v hale, takže ten nechutný zvuk usrkávání, který tě vždy ruší. Ale dříve, než zavřeš oči, vidíš stínovou siluetu tvojí kočky co spí vedle tebe na nočním stolečku. Začneš lapat po dechu. Když teda tvoje kočka nepije tak odkud zvuk pochází? 

Pomalu a tak tiše, jak je to možné vystoupíš z postele. Ale i přes tvé největší úsilí, stará dřevěná podlaha zavrže. Zastavíš se. Usrkování se na vteřinu zastaví, poté se zase obnoví. Jakékoliv pochybnosti, že to byla vaše představivost jsou pryč. Jdeš po špičkách ke dveřím. Vyjdeš ze svého pokoje a podíváš se přes chodbu, směrem ke kočičí míse z vodou. A tam jí uvidíš. 

Tvá matka, přikrčená na rukou a opírající se o kolena. Její končetiny jsou dlouhé a hubené a její prsty jsou vyzáblé a kostnaté. Její chaotické vlasy padají na její bledou tvář, její kůže je na tvářích natažená. Olizuje vodu ve kočičí misce s jazykem černým jako uhel a dvakrát tak velkým než je normální velikost. Najednou se zastaví. Pomalu otočí hlavu směrem k tobě. Zhluboka se dívá tvých do očí, její zornice jsou dvě nehybné tečky zloby.

Vyskočíš a v panice utečeš zpět do svého pokoje, zatímco tvoje matka cválá na všech čtyřech směrem k tobě. Zavřeš za sebou dveře, těsně před ní. Hlasité rány do dveří se ozývají po celém domě. Rychle se opřeš pomocí svého těla proti dveřím, aby jsi ji zablokoval. Celé dveře se divoce třesou, ale držíš je pevně.

Pak, se bouchání zastaví. Nadpozemský pocit klidu visí ve vzduchu. Po několika vteřinách ticha, někdo zabere za kliku u dveří.

"Zlato, děje se něco?" Slyšíš uklidňující hlas tvé matky. "Proč jsi zavřel dveře? Obávám se o tebe. Prosím, pusť mě dovnitř. "



U této Creepypasty zjišťuji, že moje slovní zásoba je velmi špatná xD. A jelikož mám kočičí misku s vodou hned vedle mé postele :D nooo..... Nevím jestli bych začal v tu chvíli křičet, smát se nebo brečet xD Doufám, že se líbila a přeji Šťastné Vánoční Svátky ;)


Jako u každé CP co je odemne je z Redditu :)

Creepypasty-CZWhere stories live. Discover now