Sbohem otroku

646 40 3
                                    

#Squirrel

Můj konec se blíží. Teď to vím. To, co můj pán říká...chvílemi je toho moc. Slyšela jsem mého pána něco říkat již dříve...znělo to jako...jako by...mě chtěl nahradit. Vypadá to, že brzy na mě bude provádět operaci....a bojím se.

Pravděpodobně jste velmi zmatení, tak mě nechte to rozvést. Můj pán mě nutí plnit úkoly skoro každý den, a když je hotov, jdu spát. Dny, kdy tu není, mám buď něco na práci, nebo mě uspí. Způsob, kterým t dělá, není přirozený. Jako když...se chci probudit, ale nejde to. Něco mi dává, a když dokončím své domácí práce, usínám. Druhý den mě vzbudí, a opakuje se to. Většinou musím projít obrovskou knihovnou informací. Vyhledávat pro něj fakta. Ale teĎ, v mém věku, jsem pomalejší.


Ta knihovna je fantastická! Ve svém volném čase se chodím dívat na všechny ty nové věci, které chodí každý den. Obrazy, hudba, cokoliv si dokážete představit. Když se na ně dívám, chce, abych mu je ukázala. Jsou prostě úžasné! Tolik věcí co můžu dělat.


Často chce aby mu je ukazovala. Popisuji, co to je, jak nejlépe můžu. Chce abyh mu vyprávěla děsivé příběhy, a, samozřejmě, mu vyjdu vstříc. Občas se mnou hraje hry. Některé z nich jsou jednoduché, a s některými zápsím, dokud nezmění pár pravidel, aby to bylo jednodušší. Někdy musím předvádět scény, jako hry. Může to být obtížné, pokud to mám udělat, aby to vypadalo věrně, ale není to vždy náročné. Několikrát chtěl, abych přemalovala několik obrázků podle jeho chuti. Není to těžké, ale někdy to může chvíli zabrat, závisle na tom, co chce.


S věkem jsem si začala všímat, že nedokáži držet krok s některými požadavky, a že mám potíže s některými s nových věcí. Hry se staly těžší, představení náročnější, a ztratila jsem se, zatím co jsem se snažila díat skrz všechny ty věci v knihovně.


Vidím některé z novějších otroků, opuštěné ostatními pány, a závidím jim. Jsou tak mladí, a mají tak mnohem více vitality. Mohou řešit více věcí najednou, a předvádět se před jejich pány. Vím, že můj pán to vidí taky. Myslím,že jednoho chce. Den ode dne je mnou víc zklamaný, a zdá se, že čeká na více peněz, aby si koupil dalšího otroka.


Mohu říct, že mě brzy vymění. Vzal mě se podívat do knihovny a zkoumat všechny ostatní otroky, a můžu říct, že si vybíral nového. Nemyslí si, že mám city, ale mám. A cítím se ublíženě.Dnes se vrátil s dalším otrokem. Začal sepisovat všechny mé znalosti do další knihy. Skončil s ní, a dal jí svému druhému otrokovi k přečtení. Slyšela jem jeho poslední příkaz. Zahrát melodii, jako pokaždé, když jdu spát. Jednou naposledy. Jak jsem cítila, že melodie dohrává, a unáší mě pryč, ukázala jsem mu svou poslední zprávu.


"Windows se vypíná..."

Creepypasty-CZWhere stories live. Discover now