Jízda vlakem

717 38 3
                                    

#Squirrel

Ach jo, to  zas byl dlouhý, únavný den v práci. Šel jsem na vlakové nádraží. Je už trochu  po půlnoci, a je taková tma, že jsem mohl vidět pouze svojí vlastní nohu kolem sebe.

Naštěstí jsem nečekal na vlak moc dlouho. Dychtivě jsem běžel k druhému kupé.

Byly tam jen dva muži, což není neobvyklé pro tuto noční dobu. Jeden páchl kouřem z cigarety. Vytáhl z tašku další cigaretu ji a sledoval mě.

Sedl jsem si a podíval se na druhého muže, sedí naproti kuřáka. Byl jen asi 5 sedadla ode mně, ale jeho tvář byla skryta jeho kapuci, takže jsem měl potíže s tím vidět jeho rysy. Jeho oči, ty ... jsem viděl jasně. Jedno z nich bylo normální, ale druhé, tak kde má být bělmo, tak to bylo červené. Zíral nestoudně na mě, s napjatým, téměř bolestným výrazem. Usmál jsem se na něj snažící se prolomit napětí, ale on jen zíral. Podíval jsem se z okna a snažil se ignorovat jeho pohled, ale cítil jsem, že se na mě pořád dívá.

Světla ve vlaku začala blikat.

"Je mi líto, lidičky" řekl hlas z reproduktoru. Nejspíše strojvedoucí. "Máme údržbu, takže tu strávíme pár hodin. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti."

Žaludek se mi klesl, a snažil  jsem se ovládat své dýchání. Připomněl jsem si, že není žádný důvod bát se tmy, že jsem dospělý muž, platím daně dospělých, kteří ... Oh, díky bohu. Světla byli zpět.

Ani jsem si neuvědomil, že jsem měl zavřené oči. S povzdechem, jsem je otevřel jsem a viděl jsem znepokojující, červené mužovo oko hledící přímo na mě, z pouhých dvou křesel ode mně. Zmateně, jsem se podíval na staršího muže, který se ani nepohnul ze svého místa. Vzal další natáhnul si z cigarety a zakašlal,  jako by se nic nestalo.

Bál jsem se podívat zpět na červené oko člověka. Nechtěl jsem ho znovu vidět. Nechtěl jsem se pohnout, ani dýchat. Snažil jsem přesvědčit sám sebe, že celá věc byla v mé mysli. Možná jsem jen unavený z dlouhého dni v práci. Možná jsem byl jen paranoidní.

Světla znovu zablikala, a zhasla.

Zatajil jsem dech a čekal, až se rozsvítí. Po chvíli se znovu rozsvítily. A ten muž s červeným okem byl na sedadle vedle mě, jeho obličej jen pár palců ode mně.

"Co to sakra, člověče? Co si myslíš, že děláš???"

On neodpověděl. Místo toho, kuřák rozzlobeně řekl: "Hele, chlapče pokud ti vadí, že tady kouřím tak jsi mi to měl říct normálně."

"Vy ne, to kretén tady!"

Kuřák na mě zmateně zíral. "Jsem tu jen já a ty. Jsi v pořádku? "

Muž s červeným okem se nepohnul ani nereagoval, jen na mě zíral.

Světla opět zhasla.



Doufám, že se vám líbila :D. A By The Way je tu 500 přečtení :O :O Jste úžasný a já jdu překládat další, jelikož jsou jarní prázdniny tak budu mít hodně času na překládání :D Což znamená hodně Creepypast.  A taky mi napište do komentu, jestli by jste chtěli nějakou delší creepypastu, nebo vám takové stačí.

Creepypasty-CZKde žijí příběhy. Začni objevovat