Chapter 6

9.5K 600 13
                                    

~Chris's POV~

.

.

.

Έίμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, Ali Ali.Πόσο γλυκό όνομα.Αναρωτιέμαι πώς να είναι ολόκληρο.Σηκώνομαι  απο το κρεβάτι και μπαίνω στο μπάνιο.

Βγάζω απο το ψυγείο μερικές τηγανήτες που μου άφησε η Camille.Η Camille είναι η οικονόμος μου εδώ και δυο χρόνια.Κάθε Σαββατοκυριακό της δίνω ρεπό για να είναι με την οικογένεια της.Όταν τελειώνω με το πρωινό μαζεύω τα πιάτα και τα βάζω στο πλυντήριο.

''Michael που είσαι;''πηγαινοέρχομαι στο γραφείο μου.''Χαχαχα καλά πέρασες εχθές έτσι.''.''Μμμμ οχι δεν είχα την ευκαιρία να της μιλήσω.''.''Michael λιποθήμησε, μήπως ήθελες να την πηδήξω λυπόθυμη;''.''Οχι δεν έχω τον αριθμό της.Αλλά θα τον βρώ.''.''Εντάξει τα λέμε μετά.''χριστέ μου, ο αδερφός μου νοιάζεται μόνο για το σέξ.Βέβαια κι εγω μόνο για αυτό νοιάζομαι αλλά αυτη η κοπέλα με κάνει να θέλω περισσότερα.Αχ αυτό το άρωμα της δεν μπορώ να το βγάλω απο το μυαλό μου και ας μην μιλήσουμε για τα εσώρουχα της.Χριστέ μου είναι τα πιο σέξι και ταυτόχρονα αθώα εσώρουχα που έχω δεί στην ζωή μου.Συνήθως αυτές που πηδούσα φορούσαν ενα στρίνγκ που με δυσκολία κάλυβε τα απαραίτητα.Πρέπει να την βγάλω απο το μυαλό μου για λίγο, πρέπει να δουλέψω.Κάθομαι στην καρέκλα του γραφείου και πέρνω μια βαθιά ανάσα πρίν ξεκινήσω την δουλειά.

''Davis.''.''Τι θέλεις Michael;''.''Εντάξει πέρνα απο εδώ, τα λέμε σε λιγό.''κλείνω το τηλέφωνο και κάθομαι στον καναπέ.Ήθελα να πάω απο το μπάρ του Angelo και να τον ρωτήσω για την Ali αλλά θα έρθει ο Michael.Θα πάω αύριο.

Μετά απο ενα απόγευμα με τον Michael να μου διηγείται για την Eleanor την ξανθιά που πήδηξε εχθές και εναν αγώνα τον yankees που παρακολούθησα μαζί του πέφτω ξερός στο κρεβάτι.Μου έρχεται στο μυαλό το υπέροχο σώμα της Ali και τα απαλά μαλλιά της, άντε να κοιμηθώ τώρα.

Μπιζ μπιζ.Κοιτάω το ρολόι μου, είναι δέκα το πρωί, παρακοιμήθηκα.Πιάνω το τηλέφωνο, ο Michael.''Καλημέρα Michael, τι θέλεις;''.''Οοοοο καλά θα δώ αν μπορώ να έρθω αλλά θα φύγω νωρίς.''.''Εντάξει τα λέμε μετά.''τέλεια τώρα θα πάω για δείπνο με τους γονείς μου και τον Michael.

Στις επτά κι μισή είμαι έτοιμος.Έβαλα γκρί κουστούμι και ενα άσπρο πουκάμισο.Οχι πολύ επίσημο αλλά ούτε και πολύ κάζουαλ.Πέρνω κλειδιά, πορτοφόλι και κινητό και φεύγω απο το διαμέρισμα.

''Γειά σου μαμά τι κάνεις;''.''Μωρό μου!!!''η μητέρα μου με σφίγγει στην αγκαλία της και δεν μπορώ να ανασάνω.''Ο Victoria άσε το παιδί.'' λέει ο πατέρας μου και θέλω να τον ευχαριστήσω τόσο πολύ.Τον πέρνω μια αγκαλία και μου κλείνει το μάτι.''Να κοιτάς την δουλειά σου Jonathan!''λέει η μητέρα μου καθώς σγίγγει στην αγκαλιά της τον αδερφό μου.Καθόμαστε όλοι στο τραπέζι και ετοιμαζόμαστε να παραγγείλουμε.

There Is No Me Without YouWhere stories live. Discover now