Chapter 17

10K 564 23
                                    

Καλό μήνα παιδιά!!! <3

Όταν χορεύουν τάνγκο έχω ανεβάσει ένα τραγούδι στο πλάι που πιστεύω ότι θα ταίριαζε!Μπορείτε να το βάλετε κατά την διάρκεια που χορεύουν και μετά να το κλείσετε ή να το αφήσετε μέχρι το τέλος!! <3

Ανοίγω τα μάτια μου, είμαι τόσο ζεστή.Ο Chris βρίσκεται δίπλα μου, είναι τόσο όμορφος.Είμαι μέσα στην αγκαλιά του.Είναι τόσο υπέροχα.Αναδεύομαι στο κρεβάτι.Πονάω λίγο στην περιοχή.Λογικά θα είναι φυσιολογικό.Κουνάω το χέρι του Chris προσεκτικά για να μην τον ξυπνήσω.Είναι βαρύ και δυσκολεύομαι λίγο αλλά τελικά τα καταφέρνω.Σηκώνομαι από το κρεβάτι αργά, όταν είμαι όρθια παρατηρώ τα σεντόνια.Έχουν αίμα, απόδειξη της χαμένης παρθενιάς μου.Μορφάζω στην εικόνα, δεν είναι και το καλύτερο θέαμα.

Θα κάνω ένα αφρόλουτρο και μετά θα παραγγείλω πρωινό.Γεμίζω την μπανιέρα με νερό και αδειάζω λίγο από το μπουκάλι με το αφρόλουτρο μέσα.Μυρίζει υπέροχα, κάτι εξωτικό.Μπαίνω δοκιμαστικά στο νερό, είναι εντάξει.Βυθίζομαι αργά μέσα.''Ααα''τσούζει λίγο.Παίρνω μια βαθιά ανάσα και βυθίζω τελείως το σώμα μου μέσα.Το τσούξιμο υποχωρεί και απολαμβάνω το αφρόλουτρο μου.

Φοράω ένα λινό, λευκό αέρινο φόρεμα, μοιάζει σαν μακριά πουκαμίσα.Τα μαλλιά μου πέφτουν ατημέλητα στους ώμους και την πλάτη μου.Θα παραγγείλω πρωινό και θα περιμένω τον Chris να ξυπνήσει για να φάμε μαζί.

...

Παράγγειλα τηγανίτες,  γαρνιτούρα για τις τηγανίτες, κρουασανάκια βουτύρου και σοκολάτας, δύο σάντουιτς με μπαγκέτα, φρούτα, δύο ποτήρια χυμό, και καφέ.Είναι λίγο πολλά αλλά δεν ξέρω τι αρέσει στον Chris.Κοιτάω το ρολόι, είναι οκτώ και μισή.Κάθομαι στον καναπέ, και περιμένω.Να τον ξυπνήσω τι να κάνω;Όσο σκέφτομαι τι έγινε εχθές τρελαίνομαι.Κάναμε έρωτα.Ήταν τόσο καλός μαζί μου.Χαμογελάω στην σκέψη.

Χτυπάει η πόρτα και πετάγομαι από τον καναπέ.Ανοίγω γρήγορα.Ένα τεράστιο καρότσι γεμάτο με το πρωινό που παράγγειλα μπαίνει στην σουίτα.Χαμογελάω γλυκά στο σερβιτόρο.

''Καλημέρα.''λέω.

''Καλημέρα δεσποινίς.''μου ανταποδίδει το χαμόγελο.

Τρέχω στο τσαντάκι μου και βγάζω μερικά λεφτά για φιλοδώρημα.Τα δίνω στον σερβιτόρο που με κοιτάει χαμένος.Έχω κάτι;Καθαρίζω το λαιμό μου και επιστρέφει στην πραγματικότητα.

There Is No Me Without YouWhere stories live. Discover now