Chapter 37

8.8K 481 53
                                    

Η βαλίτσα μου είναι έτοιμη.Αρπάζω τα ρούχα που θα φορέσω επάνω από το κρεβάτι και αλλάζω στα γρήγορα.Φοράω ένα μπλε Lee σορτσάκι, μία λευκή με χοντρή, πλεχτή δαντέλα τιραντάκι μπλούζα, που είναι κοντή στην κοιλιά.Τα καινούργια μου Toms, τα οποία μου πήρε η Eleanor.Είναι γκρι και έχουν επάνω μία ονειροπαγίδα με έντονα θαλασσί φτερά.Πιάνω τα μαλλιά μου μία κοτσίδα, βάζω το κινητό μου στην τσέπη του τζιν, φοράω τα Ray Ban μου και βγαίνω από το δωμάτιο με την βαλίτσα να ακολουθεί πίσω μου.

''Είμαι έτοιμη!''λέω.

Ο Chris κάθεται στον καναπέ, με κλειστή την τηλεόραση και τον Thor δίπλα του.Είμαι τόσο χαρούμενη που θα τον πάρουμε μαζί μας.Ο Chris είναι χαμένος στο διαμέρισμα, παρατηρεί σε αηδία τα καινούργια-ροζ έπιπλα και κάνει διάφορες γκριμάτσες.Σηκώνω το βλέμμα στον ουρανό και κουνάω το χέρι μου μπροστά στο πρόσωπο του.

''Τι έγινε;''με ρωτάει.

''Είμαι έτοιμη, μπορούμε να φύγουμε.''λέω.Νεύει και σηκώνεται.Του δίνω το χερούλι της βαλίτσας μου και παίρνω στην αγκαλιά μου τον Thor.Περπατάω μέχρι την πόρτα, εκεί στέκεται η κυρία Camille με τα χέρια ανοιχτά.Την αγκαλιάζω και περιμένω τον Chris.Σέρνει τις βαλίτσες μας μέχρι την πόρτα, και χαιρετάει κι εκείνος την κυρία Camille.

''Καλά να περάσετε!Καλό ταξίδι!''λέει όταν περπατάμε στο διάδρομο μέχρι το ασανσέρ.

''Ευχαριστούμε.''απαντάμε μαζί και χαμογελάει μας χαιρετάει και κλείνει την πόρτα του διαμερίσματος. Ο Chris καλεί το ασανσέρ και περιμένουμε.

''Ο σκατά!Παραλίγο να το ξεχάσω.Η φωτογραφική μηχανή.''λέει και παρατάει τις βαλίτσες στο διάδρομο.Τον παρακολουθώ να τρέχει προς την πόρτα, να ξεκλειδώνει και να χώνεται μέσα.Περιμένω υπομονετικά, ζυγιάζοντας το βάρος μου από το ένα πόδι στο άλλο.Ανοίγουν οι πόρτες του ασανσέρ και ο Chris δεν έχει έρθει ακόμα.

''Ali!''φωνάζει ο Chris.

''Τι έγινε;''ρωτάω.

''Για έλα λίγο.''λέει.

Περπατάω μέχρι εκεί, είναι ορθάνοιχτη η πόρτα της ντουλάπας για τα παλτά.Ω, όχι τώρα!Συναντάω το βλέμμα του.Στενεύει τα μάτια και σουφρώνει τα χείλη του.

''Τι είναι αυτό;''με ρωτάει αναφερόμενος στο πόστερ με τον πύργο του Άιφελ.

''Ο πύργος του Άιφελ.''λέω και σηκώνω του ώμους.

''Που πήγε το προηγούμενο πόστερ;''με ρωτάει.

''Είναι στο γραφείο σου, μέσα σε μία κούτα, που βρίσκεται μέσα σε ένα ντουλάπι.''απαντάω.

There Is No Me Without YouWhere stories live. Discover now