Chapter 29

8.9K 474 19
                                    

''Κοίτα εδώ!''λέει η Amy και σηκώνει το χέρι της στον αέρα.Ένα υπέροχο μονόπετρο κοσμεί το δάχτυλο της.

''Είναι υπέροχο!''λέω καθώς το επεξεργάζομαι, ο Angelo έχει πραγματικά καλό γούστο.

''Το ξέρω, είμαι τόσο ευτυχισμένη!''λέει και μου χαμογελάει πλατιά.

''Κι εγώ είμαι τόσο ευτυχισμένη για σένα Amy!''λέω και της ανταποδίσω το χαμόγελο.

''Λοιπόν τι γίνεται με εσένα και τον Chris, πώς πάει η συγκατοίκηση;''με ρωτάει η Amy καθώς περνάει το χέρι της από το μπράτσο μου.

''Νομίζω ότι τα πάμε μία χαρά, είχαμε ένα μικρό θέμα με την διακόσμηση του σπιτιού αλλά το λύσαμε.''πετάω κλείνοντας της το μάτι.

''Ο θέε μου!!Είσαι μία πονηρή γυναίκα!!''λέει η Amy παριστάνοντας την έκπληκτη.Γελάω και της χτυπάω απαλά τον ώμο με το ελεύθερο χέρι μου.Μου βγάζει την γλώσσα της παιχνιδιάρικα και με σέρνει σε ένα starbucks μέσα στο εμπορικό.

''Λοιπόν σε τι χρειάζεσαι την βοήθεια μου;''ρωτάει καθώς παίρνει τα caramel cream μας.

''Εμ, η μητέρα του Chris επιμένει να παραστώ με τον Chris σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση που οργανώνει για σήμερα το βράδυ.''λέω αποφεύγοντας το βλέμμα της.

''Χριστέ μου.''της ρίχνω μία ματιά, το καλαμάκι στο στόμα της αιωρείται και κοιτάει το κενό.

''Έχω μόνο μερικές ώρες!!!!!!Χριστέ μου Ali!Ποτέ δεν ψωνίζεις φόρεμα τελευταία στιγμή!!Δεν θα προλάβω!''λέει και μαζεύει τα πράγματα της από τον πάγκο.Την ακολουθώ καθώς βγαίνουμε από τα starbucks.Είναι πραγματικά αγχωμένη.

''Που πάμε;''ρωτάω.

''Θα κάνουμε μερικές βόλτες στο εμπορικό και θα αποφασίσω.''λέει.Ψαχουλεύω την τσάντα μου και εντοπίζω την πιστωτική του Chris.

''Ο Chris μου έδωσε την πιστωτική του, είπε να χρεώσω ότι χρειαστεί εδώ μέσα.''η Amy στέκεται ακριβώς μπροστά μου.Τα μάτια της λάμπουν καθώς κοιτάει την χρυσή πιστωτική.

''Τώρα μιλάς!''λέει και την αρπάζει.''Ξέρω ακριβώς που θα πάμε.''αυτό και μου αρέσει καθόλου.

''Amy, το πιο φτηνό φόρεμα εδώ μέσα κοστίζει 2,500$, είναι υπερβολικά ακριβό κατάστημα.''μουρμουρίζω, η Amy μου ρίχνει ένα βλέμμα.

''Σου έδωσε την χρυσή πιστωτική του.Αυτό εδώ!''λέει κουνώντας την πιστωτική.''Δεν έχει πιστωτικό όριο, αν δεν ήθελα να ξοδέψεις πολλά, θα σου έδινε κάποια άλλη.Βέβαια δεν λέω ότι είναι σωστό, αλλά τουλάχιστον μπορείς να ξοδέψεις ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό.Τι νομίζεις ότι θα φορέσει ο Chris;''νομίζω ότι έχει κάποιο δίκιο.Μου έδωσε την χρυσή πιστωτική του και επίσης ξέρει ότι η Amy θα με βοηθήσει με την ετοιμασία μου.Παίρνω μία βαθιά ανάσα και νεύω.

There Is No Me Without YouМесто, где живут истории. Откройте их для себя