Chapter 42

7.7K 457 24
                                    

~FlashBack~

Σορέντο, Ιταλία

Ο ήλιος δύει, μία πορτοκαλί ομίχλη πέφτει χυτή επάνω στην κινούμενη θάλασσα, που αντανακλάτε με κάθε κύμα.Ο ουρανός είναι κατακλυσμένος από ραβδώσεις με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα που έχω αντικρίσει ποτέ.Μια ζεστή αίσθηση είναι πιτσιλισμένη στο πρόσωπο μου από τις ακτίνες του ήλιου.Μία ηρεμία ανεμίζει με τον άνεμο κάνοντας την καρδιά μου να σταματήσει για ένα δευτερόλεπτο.Μπορώ να ακούσω το θρόισμα των φύλλων πίσω μου, σαν να ψιθυρίζει ο ένας στον άλλο σε απόλυτη σιωπή.Ο ήλιος εξαφανίζεται μαζί με την λάμψη του, χάνεται στον ορίζοντα.Το λαμπρό πορτοκαλί του ουρανού με τις συμπληρώσεις του κόκκινου, του βυσσινί, με τις νότες πράσινου, υστερεί με το μπλε-γκρι χρώμα του επικείμενου νυχτερινού ουρανού.

''Σ'αγαπώ.''ψιθυρίζει ο Chris.Τα ζέστα του χέρια είναι τυλιγμένα γύρω από λαιμό μου, όπου χαιδεύουν απαλά το ηλιοκαμμένο δέρμα.

''Κι εγώ σ'αγαπώ.''ψιθυρίζω.Σκύβει και φιλάει με ευλάβεια τα χείλη μου.

''Θέλεις να πάμε για φαγητό;''με ρωτάει καθώς παίζει με μία τούφα από τα μαλλιά μου.

''Μμμ ναι, πεινάω πολύ.''λέω.

''Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να κυκλοφορείς έτσι μπροστά σε Ιταλούς.''λέει αναφερόμενος στην εμφάνιση μου.''Μπορούμε να πάμε στο δωμάτιο για να αλλάξεις.'''είναι ένας ανεπανόρθωτος ζηλιάρης.

''Όχι.Νομίζω έχω το δικαίωμα να κυκλοφορώ όπως αρέσκομαι.''του πετάω.

''Λοιπόν δεν το έχεις.''λέει και σταυρώνει τα χέρια στο στήθος του.

''Ωραία λοιπόν.Αν πάω στο δωμάτιο να αλλάξω, θα φορέσω ότι θέλω;''ρωτάω.Χαιδεύει το πιγούνι του και το σκέφτεται για μερικά λεπτά.

''Σύμφωνοι, αλλά θα φορέσεις κάτι που θα καλύπτει το στήθος, την κοιλιά σου και θα φτάνει τουλάχιστον μέχρι το γόνατο.''δεν πιστεύω να είναι σοβαρός!

''Σοβαρά;''ρωτάω σοκαρισμένη.

''Σοβαρότατα.''είναι ο πιο υποκριτής πουριτανός που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

''Πολύ καλά.''λέω και σηκώνομαι αμέσως από την αγκαλιά του.Περπατάω έξαλλη μέχρι το ξενοδοχείο, δεν κάνω καν τον κόπο να κοιτάξω πίσω μου.Ξέρω ότι με ακολουθεί.

...

 ''Ευχαριστημένος;''ρωτάω οξύθυμα.

''Δεν θα το έλεγα.''λέει.

There Is No Me Without YouWhere stories live. Discover now