Chapter 10

9K 571 44
                                    

 ~Chris's POV~

~Προειδοποίηση~

Το κεφάλαιο περιέχει πολλές βρισιές, παρακαλώ αν δεν αρέσει αυτός ο τρόπος έκφρασης μπορείτε να παραλείψετε το κεφάλαιο.

Ο Michael με έχει καβαλήσει.Θέε μου δεν ήταν καλή ιδέα να μείνει εδώ.Πιάνω το χέρι του και το πετάω απο την άλλη μεριά.Το ίδιο κάνω και με το πόδι του.Σηκώνομαι απο το κρεβάτι και κοιτάω την ώρα στο κινητό μου, είναι επτά.Μπαίνω στο μπάνιο για να κάνω ενα ντούζ.

...

''Καλημέρα Camille.''η Camille είναι στην κουζίνα και κάτι μαγειρεύει για πρωινό.

''Καλημέρα κύριε, πώς είστε;''είναι τόσο ευγενική.Της έχω επισημάνει επανειλημμένα να με αποκαλεί Chris αλλά το αρνείται κατηγορηματικά.Θα την πείσω κάποια στιγμή.

...

Έφαγα πρωινό και τώρα είμαι στο αυτοκίνητο κατευθυνόμενος πρός το γραφείο.Φοράω ενα σκούρο γκρί κουστούμι με ασορτί γιλέκο, ενα άσπρο πουκάμισο και μια κόκκινη γραβάτα.Μου φαίνεται αρκετά καλό.Σκέφτομαι πώς θα αντιμετωπίσω την Ali.Δεν θα κάνω άλλα πισωγυρίσματα.Θα είμαι απλά ο εαυτός μου.

...

Μπαίνω στο γραφείο και την βλέπω να στέκεται όρθια.Φοράει τζίν, ενα Polo μπλουζάκι και τα άσπρα All Star της.Φαίνεται τόσο αθώα και γλυκιά αλλά η κλωτσιά της ήταν απαράδεκτη.Νομίζω οτι με παρατηρεί.

''Καλημέρα.''είναι το μόνο που λέει.Προφανώς περιμένει εμένα να κάνω το πρώτο βήμα.

''Καλημέρα Ali.''της λέω και παίρνω τον καφέ μου απο το χέρι της.

Σηκώνω το βλέμμα μου και κοιτάω τα υπέροχα μπλέ μάτια της.Είναι τόσο όμορφη.

''Ευχαριστώ.''λέω για τον καφέ μου και μπαίνω στο γραφείο μου.Θέλω να την ρωτήσω για το πόδι της αλλά θυμάμαι την κλοτσιά.Αυτή δεν με ρώτησε για, για τέλος πάντων πώς είμαι.

...

Της φέρθηκα ψυχρά και επαγγελματικά, αν είναι η μόνη αντιμετώπιση που θέλει να εισπράττει απο εμένα αυτή θα είναι.Έχω κανονίσει να πάω για φαγητό με την Adriana άλλωστε της χρωστάω ενα δειπνό απο τότε που της παράτησα στο πάρκινγκ.Σε λίγο θα είναι εδώ είναι περίπου δώδεκα.Αρχίζω να μαζεύω τα πράγματα μου και κατευθύνομαι πρός την πόρτα.Όταν την ανοίγω η Ali βρίσκεται ακριβώς απέξω με το χέρι όρθιο, το κατεβάζει και την κοιτάω στα μάτια.

There Is No Me Without YouWhere stories live. Discover now