Kap 2. Mandag

321 9 4
                                    

Om morgen 5:30

Jeg vågner ved at mor vækker mig "Fie skat, du skal op nu og i bad" sagde mor sødt "jaja jeg kommer lige om lidt" svarede jeg træt "5 min og du er stået op" sagde mor og gik. Da der ca. var gået 5 min stå jeg op og gik direkte i bad. Det dejlige varme vand ned over min krop.

En 1/2 time senere

Da jeg er færdig med badet tørre jeg min krop og tager noget tøj på.
(Billedet her)

Jeg børster mit hår og ligger noget naturligt make up

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg børster mit hår og ligger noget naturligt make up. (Samme morgenrutine som i går)
Jeg pakker min skole taske med de forskellige ting, jeg skal have med i skole. Jeg går ned i køkkenet, hvor min mor og Stefan sidder og spiser morgenmad. Du tænker nok "hvor er din far Fie?" Ja... min far han skred fra familien... "Godmorgen tøs" sagde Stefan "Godmorgen Stef" svarede jeg glad. "Der er vist en der er i godt humør" blinkede Stefan og mor smilede. "Ja... når ja, mor jeg kommer senere hjem tror jeg" sagde jeg til mor "når hvorfor dog det? Det er din første dag på det nye Gym" sagde mor "ja, men måske tager jeg en med hjem" sagde jeg "uuuh hvem?" Spurgte Stefan "Thor" svarede jeg glad "Det passer fint fordi jeg har inviteret Farlov familien forbi i aften" sagde mor. Jeg smiler over hele hovedet.

Senere 7:30

Jeg er på vej på Gym sammen med Stefan.

(Hov hov hov... måske skulle jeg lige forklar hvem jeg er... haha
Jeg hedder Sofie og jeg er 17 år. Stefan er min storebror han er 18 år. Stefan er med i et bandt ved navnet Page Four. I min fritid går jeg til dans og fodbold. Mine forældre er ikke sammen mere fordi min far skred fra os, så vi bor kun sammen med vores mor.)

Vi ankommer til det Gym vi skal gå på.. Jeg glæder mig rigtig meget! Vi har været oppe på kontoret og fået vores skab og fået at vide hvilken klasse vi skal gå i.. Stefan går jo en klasse over mig så... YES! Forstå mig ret, jeg gider ikke at omgås med min bror hele tiden... Folk vil normalt kun være "venner" med mig fordi jeg er Stefans søster:( Jeg kommer ind i den klasse jeg skal gå i, og kigger rundt dag jeg for øje på en bestemt person! THOR! Jeg smiler over hele hovedet. "Sofie, du kan sidde ved sidden af Thor" sagde læren "okay" svarede

Håber at i kan lide kap 2?

Dig og mig FOREVER!! Eller det troede jegWhere stories live. Discover now