Kap 3. Tirsdag

264 6 0
                                    

En uge senere

*thors synsvinkel*
Jeg har lige mødt Stefan på gangen og han sagde at Fie er syg. Trist nu skal jeg gå en hel dag uden hende. Vi er blevet virkelig tætte på en uge. Jeg tror at jeg kan lide hende. Eller jeg ved at jeg kan lide hende. "Skal jeg tage hjem til hende?" Tænker jeg.

*Fies synsvinkel*
Thor har lige skrevet at han kommer hjem og "passer" mig. Han er sød! Mit tøj i dag bestå af
(Billedet her)

 Han er sød! Mit tøj i dag bestå af(Billedet her)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Og mit hår er løst. Det banker på døren og jeg går ned for at åben op. Der står den sødeste dreng i verden, nemlig Thor! Ja jeg er måske lidt vild med ham. Jeg ved bare ikke og han har det på samme? Jeg ved ik, han kan få hvem han vil have.
"Hej smukke" sagde Thor
"Hej Tholle" svarede jeg
"Hvordan har du det?"
"Ikke så godt"
"Jeg har taget is med" smilede Thor
"Dejligt kom" sagde jeg og tog hans hånd
Vi sætter os ind i stuen og ser en film. Midt i filmen tager Thor sin arm rundt om mig, jeg bliver glad men jeg går i panik, så jeg rejser mig hurtigt op og siger at jeg lige skal hente noget i køkkenet.

*Thors synsvinkel*

Jeg tager armen om Fie, jeg kan mærke et smil på hendes læber, men pludselige går hun i panik "jeg skal lige hente noget i køkkenet" siger Fie panisk "øh okay?" Svarede jeg forvirrende. Jeg synes der er gået lang tid nu, så jeg vælger at se hvad der sker.

*Fies synsvinkel*

Jeg står i køkkenet og tager noget at drikke, da jeg kan mærke en kramme mig bag fra.
(Billedet her)

 (Billedet her)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nemlig Thor. Han er virkelig dejlig. "Må jeg sove her søde?" Spurgte Thor "ja, min mor kommer først hjem på Fredag og Stefan han sover hjemme hos Ped og Lau, så vi er alene" svarede jeg "fedt, skal vi gå i seng nu?" Spurgte Thor "Ja lad os det" svarede jeg.

Vi børster tænder og klæder om. Thors nattøj består af boxershorts og mit består af Thors bluse og g-streng. "Sov godt Smukke" sagde Thor og kyssede mig på kinden "Ilm Thollemus" svarede jeg og kyssede ham på kinden

Håber i kan lide kap 3

Dig og mig FOREVER!! Eller det troede jegWhere stories live. Discover now