Kap 6. Torsdag

236 7 1
                                    

Næste dag om morgen

Jeg har været oppe i nu en time og jeg har fået tøj på (billedet her)

Jeg har været oppe i nu en time og jeg har fået tøj på (billedet her)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg sidder og tænker på i går. Det var den dejligste dag ever. Vi var sammen fire timer mere efter at vi kom sammen. Stefan han blev lidt overrasket, og så alligevel ikke. Men det tænker jeg ikke mere på. Jeg skal i skole nu og Thor vil komme og hente mig.

Ringer på døren

Jeg åbner døren og der står han! William! William er min ex, han var mig utro. "Hvad vil du William?!" Sagde jeg surt "Jamen Hej med dig smukke" sagde William "Gå jeg skal i skole og MIN KÆRESTE kommer lige om lidt" sagde jeg og lagde tryk på MIN KÆRESTE. "Din kæreste?!" Grinede han "ja, havd er der gjordt med det! Du kan bare ikke tåle at jeg er lykkelig og glad!" Råbte jeg "HEY HEY hvad sker der her" Råbte Thor og Anthon. "Nej smukke sig ikke at du er kærester med en fra Citybøs" sagde William grinene "hvad er det der sker søde" siger Anthon surt "Anth jeg...." jeg bryd sammen "skat kom her" sagde Thor og vil trøste mig "lad Sofie være din idiot" råbte Anthon, man kunne se at han var rigtig sur. Ja Anthon er som en bror for mig. "Hvorfor skulle jeg det? Den lille luder går fra dreng til dreng jo! Pas du hellere på dig der" sagde William og pegede hen på Thor. "Kan du ikke bare gå" sagde Thor meget surt, jeg har aldrig set Thor så sur. "Anth og skat kom vi skal i skole nu" sagde jeg og begyndte at gå imod skolen....

Dig og mig FOREVER!! Eller det troede jegWhere stories live. Discover now