Kap 11. Søndag

110 2 0
                                    

Om morgen

Jeg vågner ved lyden af min alarm, jeg gider ikke op.. STEFAN SKAL PÅ TURNE I DAG.. Jeg bliver hel ked af det ved tanken.. Jeg skynder mig at vække Anthon, der stadig ligger og sover.. "Anth... Søde, vi skal op og sende Stefan afsted" sagde jeg sødt "Ok jeg kommer nu, MEN..." sagde Anthon "Hvad vil du have Anth?" spurgte jeg nervøst og forvirret "Et kys" svarede han. Jeg tænker meget over det han sagde, altså jeg er jo lige kommet ud af et forhold med Thor, jeg faktisk stadig elsker... "Sagde jeg noget forkert" Afbrud Anthon mig i min tanke. "Anth misforstå mig ik, jeg elsker dig men nok mere som ven lige nu.. Jeg er jo lige kommet ud af et forhold.. og jeg elsker altså stadig Thor.." Sagde trist og undgik øjenkontakt med Anthon. "mere du det Sofie?" Spurgte Anthon helt skuffet og lidt hårdt, hvad er der galt med ham. "Han ar dig utro Sofie, UTRO" Råbte han. "Anthon ikke råb af mig!" sagde jeg stille tilbage "Jeg råber når jeg har lyst, jeg kan ikke fatte at du stadig elsker ham" Sagde Anthon surt "Anthon hører du overhovedet dig selv lige nu?! Han er din bedste ven, ja han var mig utro men derfor behøver du jo ikke ligefrem og hade ham" Råbte jeg, jeg er så sur på ham... "ja undskyld jeg kan bare ikke lide at han har såret dig på den måde... " Sagde Anthon trist "Anthon jeg synes du skal gå hjem" sagde Stefan som stod i døren, Anthon og jeg vendte hurtigt vores hoveder over mod Stefan. "Ja du har nok ret" Sagde Anthon, rejste sig, tog sit tøj på og gik.

En time senere

Det er nu.. Stefan og de andre drenge fra P4 skal af sted... "Søs kan du godt være alene hjemme?" spurgte Stefan nervøst "Jeg ved ikke? jeg kan jo bare være sammen med Melissa" sagde jeg lidt trist, men med et smil på læben for at overbevise ham. "Nej" sagde han "Nej? hvad mener du med nej? jeg hun også sur på mig?" Spurgte jeg trist og var ved at græde. "HAHA, nej søs men hun har fået lov til at tage med" Sagde Stefan "EJ Stef, må jeg så ikke også komme med?" spurgte jeg og kiggede på ham med mine allerede sødeste øjne, som jeg viste han ikke kunne stå for. "Okay Okay, fint men kun fordi jeg ikke kan mod stå de der øjne" svarede Stefan med et smil på læben. Jeg løb op og pakkede det jeg skulle have med..

Skipper kørerturen - til hotellet

Jeg har siddet og tænkt på Thor og Anthon hele vejen.. Anthon har skrevet mange gange til mig efter han gik i morges, men Thor han har ikke kontaktet mig den dag vi slog op.. "søs vi to skal dele værelse" sagde Stefan til mig uden at kigge på mig. Jeg svarede ham ikke, jeg var i min helt egen verden. "SOFIE" Råbte Stefan mig lige i hovedet for tredeje-gang "Ja ja undskyld, jeg.." sagde jeg trist "Du tænker på drengene" afbrud Stefan mig. "hvad skal jeg gøre Stef" "jeg ved det, jeg er jo ikke ligefrem mester til kærlighed selv vel?" "HAHAH,NEJ du er ikke så god til det" "Hvor er du bare sjov var Fie, det ligger sikkert bare til familien" "HAHA ja" "Jeg går i seng nu stef jeg er træt" Sagde jeg træt og trist "Fie er du okay, vi har jo ikke spist endnu" Sagde Stefan nervøst "Det har bare været en lang dag, godnat" sagde jeg.. Jeg sagde godnat til de andre og gik ellers bare i seng

Håber i kan lide Kap 11?
Jeg ved godt at det er et mærkeligt kap, håber ikke at det gør noget..

Dig og mig FOREVER!! Eller det troede jegWhere stories live. Discover now