Kap. 13

149 5 0
                                    

// Læs nederst, der er en begrundelse på hvorfor jeg ikke har skrevet i lang tid//

1 uge senere

Jeg har snakket lidt med Thor efter alt havd der er sket, men vi er ikke kærester.. dsv..

I dag skal jeg til dansekonkurrence, dans det kan bare gøre mig glad. Anthon har sagt han vil komme og se mig, men jeg ved at han skulle øve med Thor, og Thor virker ikke sur eller irriteret overhovedet.. Jeg synes det virker mærkeligt...

2 timer senere til dansekonkurrence

Anthon og jeg sidder og venter til at det er mit nummer der bliver kaldt op så jeg kan danse mod nogle.. Anthon virker virkelig nervøs, hvorfor ved jeg ikke?
"351" blev der kaldt i mikrofonen, det vil sige det er mig nu.. Jeg giver Anthon et kram og løber ind.. (mit tøj her)

Imens jeg står og danse kigger jeg hurtigt ud på menneskerne der ude, og der spotter jeg hurtigt THOR! Jeg bliver så glad, så jeg begynder at smile helt vildt, jeg kigger også hurtigt hen på Anthon og han ser lettet ud

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imens jeg står og danse kigger jeg hurtigt ud på menneskerne der ude, og der spotter jeg hurtigt THOR! Jeg bliver så glad, så jeg begynder at smile helt vildt, jeg kigger også hurtigt hen på Anthon og han ser lettet ud... Så var det, det han var nervøs for.. Jeg er færdig med at danse og jeg føler det gik rigtig godt.. Jeg løber alt hvad jeg kan ud til Thor og giver ham et kram og så kommer jeg til at give ham et kys på læberne.. Jeg træk mig hurtigt jeg kigger ned.. F*ck!.. Thor tager fat om mit hovedet og lufter det op, og kysser mig på læberne... Jeg smiler i kysset jeg har virkelig savnet ham! "Undskyld" siger jeg da vi trækker os "nej det er mig der siger undskyld! Jeg har været et fjols" siger Thor og kigger trist på mig. "Kan du tilgive mig?" Spørg Thor og kigger nervøst på mig "JA!" Råber jeg nærmest.. Anthon kommer løbene her og smiler til os "er i så sammen eller hvad!?" Siger han forvirret. Thor han løber han og give Anthon et kram og kys på kinden "tak mate! Og ja vi er sammen igen" siger Thor med et stort smil på læben. "Vent lige, Anthon vidste du det her?" Spurgte jeg, Anthon. "Hahahah, ja" grinede Anthon, jeg løber mig hen til Anthon og kaster mig i hans arme "Tak Anthon!!" Siger jeg og krammer ham hårdere.. Han er virkelig den bedste ven man kunne ønske sig her i verden!

Hej venner.
Undskyld at der er gået så land tid. Jeg har haft en hel uge med terminsprøver, plus der sker en hel masse i mit liv lige nu, så har ikke haft tid eller overskud til at skrive. Men her er der et lille kap. Håber i kan lide kap 13?

Kys kys

Dig og mig FOREVER!! Eller det troede jegWhere stories live. Discover now