Kap 8. Fredag

173 6 2
                                    

Om morgen

Det er i dag at mor kommer hjem, jeg har savnet hende meget! Jeg gider ikke i skole og jeg har ondt i maven. Så jeg vælger at blive hjemme. Stefan kommer ind og siger at han tager en fri dag. "Stef" sige jeg, i det han går ud "ja søs?" Svarede Stefan "jeg bliver hjemme jeg har det dårligt" sagde jeg og sukkede "ja gør du det tøs" sagde Stefan med et smil på læben og lukkede døren.

6 timer senere (12:30)

Thor har ringet og sagt at han har fået tidligere fri så han vil komme forbi. Jeg har verdens Dejligeste kæreste, han er så omsorgsfuld. Jeg vil lige tage noget andet tøj på da jeg stadig havde nattøj på. (Billedet her)

 (Billedet her)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ringer på døren

"JEG ÅBNER STEF!" Råbte jeg igennem huset. Jeg åbner døren og der står min kæreste. Jeg giver ham et stort kys på munden! Thor han trækker sig og krammer mig i stedet "hva så smukke" sagde Thor med et smil på læben "ik så meget har ondt i maven" svarede jeg "Nuurh skat" sagde Thor og gav mig et kys på kinden. Vi går op på mit værelse, da Stefans dør åben "Hej Thor" sagde Stefan "Hej Stefan" svarede Thor "Stef vi går ind på værelset" sagde jeg og tog Thor i hånden og gik ind på værelset. "Skal vi ikke se en film, og bare have en hygge aften?" Spørg Thor med et smil på læben. "Jo søde lad os gøre det" svarede jeg "jeg går lige ned i køkkenet" sagde jeg og gik. Jeg kommer ned i køkkenet og ser Stefan og drengene (Page Four) sidder og snakke. "Hva så drenge" siger jeg og giver dem alle sammen et kram. "Ik så meget Tøzen" sagde Pelle, drengene har lige siden deres bandt blev dannet kaldt mig Tøzen, Fie pigen, tøs osv. "Søs, vi skal snart på efterårsturnéen" sagde Stefan og kiggede nervøst på mig, han ved at jeg ikke kan lide at han tager væk fra mig. "Hvornår?" Spurgte jeg. "Om to dage" svarede Lauritz og kiggede trist på mig. "Men Stefan der tager mor jo også væk.." sagde jeg og begyndte at græde. Jeg har aldrig kunne lide at være alene. Stefan rejste sig op og kom hen og krammede mig. "Undskyld søs" sagde Stefan, jeg træk mig fra krammet og løb op på værelset igen. "Hva så skat hvorfor tog det så lang tid?" Spurgte Thor der sad med hovedet ned i sin mobil. "Ik noget" svarede jeg i håb om at han ikke kunne hører at jeg lige havde grædt og er ked af det. "Jo hvad sker der skat du græder jo" spurgte Thor og gik hen og krammede mig. Hans kram er bare alt, de gør at jeg føler mig trygt. Så fortaler jeg det der skete nede i køkkenet. "Nuurh skat, jeg kan da bare være hjemme hos dig i nogle dage" sagde Thor og gav mig et kys på panden, der fik mig til at smile. Vi gav hinanden et kys, men bliver afbrudt af min mobil der ringer: mor

Mor og Fies samtale

F- Hej
M- Hej skat
F- hvornår kommer du hjem?
M- ja det er derfor jeg ringer
F- mor hvad sker der?
M- jeg kommer ikke hjem før om to uger, rejsen er udsat
F- men...
M- Fie jeg kan ikke gøre noget, du har jo Stefan
F- nej mor fordi han tager på turné om to dage, når men så ses hvis om to uger Hej Hej

Samtalen slut

Håber at i kan lide kap 8?

Dig og mig FOREVER!! Eller det troede jegWhere stories live. Discover now