Kap 7. Torsdag del 2

200 5 2
                                    

På skolen

"Fie, hvem var den fyr?" Spurgte Anth og kiggede på mig bekymret "d-d-d-det er min ex" sagde jeg og bryd sammen, Thor var hurtig til at kramme mig "Shh skat, han kommer ikke til at rører dig" sagde Thor omsorgsfuld og trøstede mig "Tak skat" sagde jeg og gav han et kys på munden og løb hen til Stefan

*Stefans synsvinkel*

Jeg kan se Fie komme løbene hen til mig og det ser ud til at hun har grædt. "Stef" sagde Fie og krammede mig hårdt "Fie hvad er der sket" spurgte jeg surt men også bekymret "Det var William, han kom hjem til mig efter du var gået" Sagde Fie og begyndte at græde "Shh søs, har du snakket med Thor og Anthon?" Spurgte jeg nervøst og træk mig fra krammet så jeg kunne se ind i hendes øjne. "Ja, de kom hen til mig da han var der" sagde Fie og kiggede ned. Fie har aldrig været glad for William, efter det han har gjordt imod. Hvilket jeg godt kan forstår! Han var virkelig ikke sød!

*Fies synsvinkel*

"Jeg går til time" sagde jeg og tørrede mine tårer væk. Jeg kom ind i klasse og fortryd det med det samme! "Thor hvad laver han her?" Spurgte jeg Thor surt og bekymret "Han skal gå her" sagde Thor surt. "Thor og Sofie kan i så være stille" sagde vores lærer, jeg havde helt glemt resten af klassen.

*Thors synsvinkel*

Jeg kan ikke lide at Fie sådan. Hvad laver han også her! William har jeg besluttet mig for, at jeg ikke kan lide. Den måde han var på overfor Fie, kan jeg ikke klare. Hun er min pige, og der er ikke nogle der skal sårer hende. Jeg vil andre nogle siden sårer hende. Fie løber ud af klassen med tårer i øjnene. Jeg løber efter hende, vi sidder og snakker lidt da William kommer ud til os. "Hvad vil du?" Spørg Fie surt "Undskyld Fie" sagde William ked af det, jeg kunne ikke se om det var falsk eller ej. "William..." begyndte Sofie "Du sårede mig og jeg kan ikke tilgive dig for det, nu er jeg lykkelig med Thor så jeg synes bare du skal lade mig være" sagde Sofie trist men alvorligt "ja okay jeg forstår, kontakt mig når du vil snak med mig igen" sagde William og gik sin vej igen.

Efter skole, sent om aften
(Der skete ikke rigtig noget efter skole)

*Fies synesvinkel*

Jeg er ved at være godt træt så jeg tror snart at jeg går i seng. Jeg tager noget nattøj på (billedet her)

Jeg går ind og siger godnat til Stefan og går ellers bare i seng

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg går ind og siger godnat til Stefan og går ellers bare i seng

Håber i kan lide kap 7?
Undskyld der først er kommet noget ud nu, men jeg har haft en smule travlt og ikke været i humør til at lægge noget ud... Sry

Dig og mig FOREVER!! Eller det troede jegWhere stories live. Discover now