13- kunne vært tynnere. (Maraton)

273 12 2
                                    

Imens barna moret seg med hverandre, bestemte jeg meg for å ta en dusj. Marcus var jo også uansett nede å passet på de, men en lenge å ordentlig dusj, kan jeg nesten ikke huske sist ang jeg hadde. Det ender alltid med en 2 minutters dusj hvor jeg knapt rekker å ta i balsam.
Jeg gikk bort til Marcus, tenkte å si ifra Tim han sånn at han ikke starter å mase på meg om hvor jeg er.
"Jeg tar meg en dusj." Sa jeg kort mens leppene mine plasserte seg på kinnene hans. Han så på meg sakte å smilte før han nikket. "Helt greit" sa han å fikset noe mat til Hanna å Håkon,
Jeg gikk opp på bade, det var lyst å fint her, å slettes ikke rotete. Jeg hater rot men elsket alt som har med interiør å gjøre. Jeg elsket å dra på interiør butikker å bare drømme meg bort, det var virkelig en ting jeg faktisk var god på. Det var moderne, all inspirasjonen har jeg lest i forskjellige blader, det var plassert en stor dusj. For vi var å skulle bli mange i familien. Å det er trosalt mye enklere å dusje alle barna på likt. Selvom de helst foretrekker et bad, men badekaret var litt skjult bak et hjørne. Badekaret er jeg ikke så fan av at de skulle bruke, etter 1 times tid med bading av 3 barn endte hele gulvet opp med å bli ganske så klissvåt.
Jeg stelte meg inn i dusjen å skrudde den på, jeg ventet på at det varme deilige vannet skulle gjøre meg varm. Jeg startet med en shampoo jeg hadde, kms sin blåe shampoo. Den var virkelig bare elsk.
Jeg skyldte den ut før jeg fullførte resten å gikk ut for å tørke meg.
Den lange våte håret rullet jeg inn i et håndkle å jeg kledde på meg.
Når jeg var ferdig påkledd dro jeg av håndkle å gikk igjennom forskjellige sprayer å kremer i håret. For at det skulle vokse å bli mer stert å glansfult.
De 3 viktigste tingene i et hår, jeg elsket håret mitt, å ville gjøre alt for å få det perfekt å ta godt vare på det.
Noen trur at håret ikke er så viktig, ikke så viktig med spessielle produkter.
Men det er faktisk viktig med hva slags sjampo du bruker å, og ikke minst hva du spiser.
Jeg så meg kort i det store speilet, studerte meg selv litt. Jeg var pen nok, ikke den peneste i verden. Men jeg var nokså fornøyd med meg selv. Kunne vært verre, tynn var jeg, jeg veide akkurat 66 kg. Jeg syntes det var slettes mye men innerst inne var vel det egt helt greit? Kunne selvfølgelig vært tynnere men det må jeg jo bare jobbe med.
___________________________
Hei dere!!! Har nå tenkt til å ha et lite maraton på 3-5 deler! Siden det snart er jul å jeg gjærne vil takke dere for at dere stemmer å kommenterer!!!❤️
Dere er best!💯

Together sesong 3Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz