28-sofus.💯❤️

275 11 1
                                    

"Fortell meg nå, vær så snill" sa jeg når vi hadde kommet hjem.
"Greit" sa han rolig å så på meg kort før han tok taki henda mine å førte meg mot sofaen før vi satt over hverandre, eller vi så hverandre inn i øynene likksom. (Håper dere skjønner!)
"Jeg var egt aldri sur på deg. Å forholdet vårt handler ikke bare om sex. Jeg gifta meg ikke med deg Forde du var god i senga, eller jo egt. Men den største grunnen til at jeg gifta meg med deg, er Forde jeg elsker deg. Å du er nydelig, søt, pen, hyggelig, snill, deilig, omsorgsfull, beste mamma, å alt. Å jeg vil heller aldri skille meg med deg! Forde du gjør meg til en Såå mye bedre person. Å til det igår, så ble jeg ikke sur på deg, enn lei meg. Lei meg Forde jeg trodde du ikke ville ha meg. Derfor var jeg *sur* " sa han rolig å felte en liten tåre.
"Unnskyld Marcus" sa jeg rolig å klemte
"Å du må vite! At jeg mente ikke noe av det jeg sa til deg rett før jeg dro, jeg ville aldri bedt deg om skillsmisse! Å du er en fantastisk pappa for ungene, å du gjør Såå sykt mye bra i denne verden! Jeg ville bare skremme deg litt" sa jeg å strøk hånda vi over kinnet hans.
"Ikke noe å si unnskyld for, men i det siste har vi krangla litt. Å krangler ender alltid med sex, men hverdagen våres betyr ikke sex for meg! Vi må bare starte å gjøre mere koselige å romantiske ting sammen" sa han å kysset meg lenge på munnen.
"Men vi burde egt starte å ha mere sex, Forde etter hver gang jeg har det med deg, blir jeg bare mer å mer forelsket i deg!" Sa han å strøk hånda hans nedover kinnet mitt.
"Ingen kan måle seg med Martinus å Thea da" sa jeg å lo.
"Nei, men de liker å ha det. De er jo avhengige. Hvor mange ganger i uka har de det?" Sa han å lo kort.
"Hvertfall 3!" Sa jeg, de der ass.
"Vi må faktisk ha det iløpet av de neste dagene. Legen min anbefalte det" sa jeg lo.
"Å? " sa han å lyste opp.
"Jepp, det viser seg at det er 75% sjanse for at jeg blir gravid hver gang vi har det. Så jeg kan fortsatt få barn" sa jeg å smilte stor mens jeg flettet fingrene våres sammen.❤️💯😚
"Serr!!!" Sa Marcus glad å klemte meg lenge.
"Jeg elsker deg! Serriøst! Over hele denne jorden!" Sa han glad.
"Jeg elsker deg mer!" Sa jeg
"Går ikke!" Sa han tilbake.
"Vet du hva slags navn fansen har funnet på til oss?" Sa han å lo.
"Nei" sa jeg å kort.
"Sofus" sa han.
"Serr, det er fint daaa" sa jeg å lo.
"Vet." Sa han å kysset meg en siste gang på munnen før han gikk.

Together sesong 3Where stories live. Discover now