22- vær takknemmelig for at du har 3 kids

244 12 1
                                    

Marcus prov (endelig.)
"Dere bare hør litt nå." Sa jeg sakte å så på alle.
"Sett dere helst" sa jeg å så ned i bakken å passet på at Josefine ikke rev ned hele treet.
"Grunnen til at Sofie ikke ville si det, er forde hun er redd for at dere ikke vil ha henne. Å at dere vil bli sure, men bare hør Okei. Og om dere ikke vil ha henne. Så får dere ikke meg heller" sa jeg kort, viste egt at de fortsatt ville ha henne, men jeg måtte si det likksom.
"Istad, så fikk hun en telefon. Fra sykehuset. Det viste seg at vi må ta spontan abort. Å at hun kanskje aldri ville kunne..." startet jeg å holdt tårene inne, jeg var gutt å alt. Men mest av alt så ville jeg jo ha barn. Selvom jeg allerede hadde 3 men jeg elsker barn.
"Sofie kan heller kanskje aldri få barn." Sa jeg sakte.
"Hva?" Sa mamma å kom bort til meg.
"Jeg går til Sofie jeg" sa Thea å startet å gå.
"Du, ikke tro at vi ikke vil ha dere. Forde vi elsker dere, å det med barn. Alt vil gå fint til slutt, gutten min." Sa hun å klemte meg lenge.
"Å det kan hende at hun vil få det av seg igjen om noen år, dere er bare 19. Dere har mange år foran dere, så ikke bekymre deg! Legene sa kanskje, " sa pappa å kom bort til meg han å
"Bro, vær glad over at du har 3 barn allerede, det hadde vært enda mer trist om dere ikke hadde hatt noen" sa Martinus. Å han hadde rett, hadde jeg ikke hatt noen barn. Hadde dette vært verre, å uansett så håper jeg at det blir bedre når vi får litt tid bare oss 2.
Det er ho ikke så mange dager til vi reiser. Å vi slipper å tenke på barna, selvom jeg elsker de men jeg kan ikke huske sist gang vi gjorde noe alene.
_________________
Hei dere, kommer litt deler nå siden jeg ikke har lagt ut noe på lenge.
Ville også bare si tusen takk for at dere er engasjerte å leser det jeg skriver, kommenterer å gir stjerner. Det betyr myeee❤️❤️

Together sesong 3Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt