3. chapter ♦ This is called Karma

21.6K 775 13
                                    

Oči se mi rozšířily, hrdlo se mi stálo, když jsem zamrzla na místě. Harry měl na tváři úšklebek, slabá vrstva sněhu byla vidět na jeho kudrnách, ale to co mě zaráželo, bylo to, že tu stál jen v jeho boxerkách. Začala mi být zima, což mě nutilo se pohnout a o jsem také udělala.

Otočila jsem se a rozeběhla se tmavým lesem, ale dvě silné ruce popadly můj pas. Zdvihl mě a jeho stisk ještě zesílil, jak si mě přitáhl k němu. Má ramena byla pod jeho bradou, takže mohl vidět, kam jde, když se rozešel pryč s lesa.

Jeho síla byla nepřekonatelná, ale přesto jsem křičela, kdyby tady náhodou někdo byl. Postupně jsem z toho začala být vyčerpaná, můj hlas byl chraplavější. Vrtění a kopání kolem sebe bylo zbytečné, ovšem donutilo to Harryho k tomu, aby mě vzal takovým stylem, jak se nosí nevěsty.

Neustále jsem se snažila, aby mě jeho silné ruce pustily, což se mi také povedlo. Dopadla jsem do sněhu, ale nešlo to tak, jak jsem plánovala. Vykřikla jsem, když se ozvalo hlasité křupnutí a já ucítila prudkou bolest v kotníku. Slzy se mi draly do oči, ale já už nechtěla ukazovat svojí slabost, už ne.

Přesto, jak moc jsem chtěla utéct pryč, bolest byla neuvěřitelně veliká, že jsem nemohla ani cítit chlad sněhu, ve kterém jsem ležela. Mé rty se chvěly, chtěla jsem brečet, ale podařilo se mi to udržet.

„Pohodlné?“ zeptal se škádlivě Harry a podívala se na něho, jak se na mě dívá pořád s úšklebkem a povytáhlým jedním obočím.

„Sklapni.“ zamumlala jsem a přitom se třásla zimou. Harry se zasmál. Nebránila jsem se, když mě znovu vzal, donutil mě omotat moje nohu kolem jeho pasu, což jsem také udělala. Ruce jsem položila kolem jeho krku, když jsem se opřela čelem o jeho rameno. Byla jsem vyčerpaná a bolest kotníku byla čím dál tím horší, mohla jsem vidět, jak se barví do červena, což znamenalo, že ráno bude oteklý a budou na něm modřiny.

Povzdychla jsem si, když jsem se podívala na noční nebe plné hvězd, které vypadaly, že jsou tak blízko, že se jich člověk může dotknut, ovšem věděla jsem, že jsou hodně vzdálené. Měsíční svit se odrážel od sněhu, což vytvářilo dojem, že svět je černobílý. Byla jsem chycena, chycena v tomhle domě tímto mužem jako rukojmí.

Pohltilo nás teplo, když jsme vešli do garáže, ve které byli psi. Vrčeli, když nás spatřili. Ihned jsem se na ně otočila a dívala se na ně, jak k nám běží. Zorničky se mi rozšířily strachem. Rukama jsem se pevněji chytila Harryho krku ve strachu, jak začali skákat proti nám. Naráželi do mých nohou a zadku.

„Sednout.“ rozkázal Harry a psi poslechli, přestali skákat předtím, než Harry začal kráčet do domu. „Pojďte.“ Drápy psů byly slyšet, jak škrábají o tvrdou podlahu, když nás psi následovali podle rozkazu jejich páníčka.

Vstoupili jsme do domu a hned jsem ucítila teplo, mé tělo se trochu uvolnilo. Jak Harry někam kráčel, viděli psi, jak jdou pořád za námi a jak se na mě občas podívají s vyplazeným jazykem. Konečně se Harry zastavil, tudíž stál čelem k psům. Já se teď dívala na schodiště, po kterém nejspíš za chvíli půjdeme.

„Do pelíšku.“ rozkázal opět Harry a cítila jsem, jak se jeho hruď napjala. Položila jsem ruce na jeho ramena a otočila se, abych viděla, co se děje. Což zapříčinilo to, že se na mě Harry v tichosti podíval. Teď jsem byla o něco výš, než obvykle. Sledovali psi, jak jdou do jejich pelíšku, jak jim páníček řekl, když seděli a sledovali nás.

Trochu jsem se otočila tváří na Harryho. Mé zorničky se rozšířily, jak jsem si všimla, jak jeho oči byly zaměřené na křivky mých prsou, které byly vidět pod jeho mikinou, kterou jsem měla na sobě. Pustila jsem ho rukama, které jsem si položila před hruď jako ochranu, před jeho pohledem, ale to akorát zapříčinilo, že mé tělo ztratilo stabilitu.

Take My Body Downtown (Mature Punk Harry) - CZECH *Překlad ukončen/nedokončeno*Kde žijí příběhy. Začni objevovat