17. chapter ♦ Learn to listen, sweetheart

15.4K 714 25
                                    

Měla jsem pocit, jakože vyzvracím své srdce, když jsem vzhlédla. Mé oči se střetly s těmi jeho šokovanými. Vlna jedu projela mými žílami, adrenalin se mi začal šířit po těle.

„Scarlett?“ vykřikla jsem předtím, než jsem si stoupla, ovšem neodpustila jsem si ho praštit pěstí do břicha. Harry sebou trochu trhl, načež se chytil rukama za břicho. „Scarlett?“ zakřičela jsem znovu, hlasitěji, předtím než jsem mu strčila do ramen. Kvůli tomu klopýtl, jak měl ještě jeho kalhoty a boxerky dole u kotníků.

„Faylo-“ vydechl, ale já ho přerušila.

„Co sakra?“ zeptala jsem se.

„Přestaň-“

„Kdo je do prdele Scarlett?“ zařvala jsem, přičemž jsem ještě máchala rukama ve vzduchu. Slyšela jsem svůj vlastní puls až v uších. Něco prošlo Harrym, napnul se ještě víc potom, co jsem vyslovila svojí otázku. Znovu jsem udělala krok v před, strčila jsem opět do něho, kvůli čemu spadl dozadu na postel. Pak si hned natáhl kalhoty.

„Do toho ti nic není.“

Zalapala jsem po dechu a zavrtěla hlavou. „Nic mi do toho není? Sténal jsi její jméno, když jsi se udělal kvůli mně!“ zakřičela jsem. „Kdo je Scarlett?“

„Varuju tě, překračuješ hranice!“ Harryho oči teď působily černě, bazény černé temnoty s hořícím strachem. Zamračil se, rty sevřené do úzké linky a skoro bílé z toho, jak je pevně svíral.

Náhle jsem se ušklíbla, zlostně. „Věděla jsem to. Miloval jsi jí, ale ona odešla, že jo?“

Harry vstal z postele a udělal krok blíž. Teď mi připadal mnohem větší, oproti mě.

„A…nech mě…hádat…“ udělala jsem pauzu a povytáhla jedno obočí. Zírala jsem do jeho přísných očí. „Byla to tvoje chyba.“

V jeden moment popadl můj krk. Zalapala jsem po dechu, když jsem dopadla na postel. Harry rychle vylezl na mě, obě mé ruce držel na straně mého krku, své nehty zarýval do mého masa. Opět jsem lapala po dechu. Pohla jsem rukama, ovšem on byl rychlejší, rychle posunul kolena dolů na mé klouby, takže jsem ho mohla chytit jenom za nohy.

„Sklapni do prdele.“ zavrčel, předtím než zvedl mojí hlavu. Hned na to s ní bouchnul zpátky. Nutil vzduch opustit mé plíce.

„Harry.“ vydechla jsem a znovu se snažila nadechnout.

„Nevíš, o čem mluvíš.“ vrčel znova, předtím než se ohnul dolů, že jeho hlava byla nad tou mou. Jeho stále černé oči mě děsily, srdce mi začalo být ještě rychleji. Harryho stisk byl pevný, ale nedusil mě, jenom mi znesnadňoval dýchaní.

„Takže jsem měla pravdu. Já ti ho vy-“ zasekla jsem se, cítila jsem jeho svaly, jak znovu tlačí proti mně, snažila jsem se co nejvíc uvolnit. „vykouřila, aby ses cítil aspoň trochu líp, proti mé vůli.“ zorničky se mi zúžily, dodávalo to sílu mému konstatování. Harryho čelist byla napjatá, zuby měl vystrčené předtím, než polkl. „a ty jsi vzdychal jméno tvojí zasraný ex, která tě opustila kvůli tobě a ty se přes to nemůžeš přenést.“

Šeptala jsem dechem, který jsem ještě měla. Harryho stiskl ještě zesílil, znovu zvedl mojí hlavu, blíž k němu. Jeho oči hleděly do mých, ale leskly se slabou vrstvou vody, což donutilo mé srdce zastavit se. Nevypadalo to jako že brečí, ale něco tu bylo – nebo možná taky ne – ale dotkla jsem se jeho citlivého místa. Teď byl můj dech pryč, střely bolesti šly do mého mozku, jak se jeho prsty surově zanechávaly modřiny na mém krku.

Take My Body Downtown (Mature Punk Harry) - CZECH *Překlad ukončen/nedokončeno*Where stories live. Discover now