13. chapter ♦ Did your learn your lesson? 2/2

16.9K 683 34
                                    

„Jsi zasraná děvka.“ řekl muž, která do ní přirážel zezadu. Zvuk, jak do sebe naráží holá kůže, se rozléhal z notebooku po Harryho kanceláři, předtím než kamera přiblížila pozadí té dívky, které teď bylo červené. Její zadek poskakoval proti ruce toho muže, který jí po něm pleskal. Vykřikla, což způsobilo, že ten druhý muž, kterému to dělala pusou, zasténal.

„Ano, vem to.“ zasténal znovu, jednou rukou popadl její vlasy a druhou dal na její zátylek, čímž jí držel na místě. Během toho, co začal tvrději a hlouběji přirážet, oči té dívky začaly slzet, proto je párkrát zavřela, jak se u ní objevoval dávící reflex.

„Líbilo by se ti, kdybych to dělal s tebou?“ Harryho hlas byl blízko mému uchu, okamžitě jsem otočila hlavu. Všimla jsem si, že jeho hlava byla na stejné úrovni, jako ta má. Ihned mě rychle a hrubě popadl a donutil mě se dívat znovu. „No?“ zeptal se, pokusila jsem se zavrtět hlavou, i přes jeho sevření. „Mluv.“

„Ne.“ můj hlas byl chraptivý a sotva šel slyšet, přes ten promočený papír. Uslyšela jsem Harryho, jak se uchechtnul.  Naskočila mi husí kůže, když jsem uviděla, jak ten chlap, kterému to předtím dělala pusou, přestal a šel někam směrem za ní. Úhel kamery se změnil a ukázal, jak ten druhý chlap pořád tvrdě přirážel, během čeho ten první strčil do ní tři prsty.

„Oh, Faylo. Vsadím se, že tvůj názor se změní…brzo.“ řekl chraplavě Harry. Moje srdce mi spadlo až někam hluboko do břicha. Tohle měl být můj život, mohl si mě vzít, kde chtěl, a jak chtěl. A já se jen mohla modlit k bohu, aby to nebylo tak, jak jsem to právě viděla.

Ta žena vykřikla, přičemž kamera ukázala její výraz, bolestivý ale zároveň s viditelnou rozkoší. Bylo to pro mě příliš brutální, samozřejmě jsem viděla porno…myslím ti, bylo mi 17, kdo ho neviděl? Ovšem nikdy jsem neviděla takovéhle věci a nechápala jsem, jak v tom lidi můžou najít potěšení.

Konečně, ti dva muži stáli před tváří té dívky, která teď byla nehybná, proto dodělali sami sebe a vystříkali se jí do obličeje a do pusu s hlasitými steny. Video skončilo tím, jak vyplázla jazyk a prohrábla si přitom vlasy.

„Dostala neposlušná děvka lekci?“

„Ano.“ dívka zasténala, přičemž se i zachichotala. Naposledy se ušklíbla, potom se kamera zhasla. Nastalo ticho, můj dech byl rychlý.

„No?“ zeptal se Harry, naklonil se dopředu, mezitím co stál mezi mými nohami, což mě donutilo polknout těžkost v mém krku a podívat se na něho s rozšířenými zorničkami.

„Co?“ zeptala jsem se ho tiše a zmateně.

Povytáhl jedno obočí a zvedl k tomu jeden koutek rtů, díky čemu vypadal jako zlatíčko.

„Dostala jsi lekci?“ zeptal se, předtím než položil ruku na moje předloktí, naklonil se ještě víc. Okamžitě jsem odtáhla mou hlavu dozadu, jak nejvíc to židle dovolovala. Ušklíbl se, a pak se kousl do rtu.

„Miláčku, odpověz mi. Nebo potřebuješ další lekci o tom, jak se má mluvit? Jsem velice ochotný tě to naučit.“ poslední větu řekl svůdně, myšlenka na to mě donutila zamrznout na místě. Jeho prsty putovaly přes moji tvář. Náhle jsem si uvědomila, že jsem neměla make-up, takže viděl mojí nenalíčenou tvář. Moje srdce v hrudi začalo tepat hlasitě a rychle, předtím než jsem rychle přikývla, což donutilo Harryho se znovu ušklíbnout.

„Hodná holka.“ řekl, a přitom mě dvakrát lehce poklepal na tvář. Pak šel za mě a uvolnil ten pásek z mých rukou, ihned jsem si promnula zápěstí, jak jsem viděla, že jsou zbarvené do červena. Potom vytáhl ten objekt z mé pusy, čímž mě donutil vzdychnout nad pocitem svobody polykání, otvírání pusy, mluvení, všeho. Zachvění projelo celým mým tělem. Harry se zasmál v odpovědi.

„Brzo to bude můj penis.“ zamumlal, načež mi věnoval mrknutí. Otočil se a naklonil se dopředu, pak něco zadal do počítače. Jakmile stránka naběhla, otočil se zpátky na mě a vytáhl mě na nohy. Sedl si na židli, předtím než mě stáhl zpátky, tentokrát jemu na klín a ne na velou bouli v jeho kalhotách, která mě tlačila do zadku, a která byla nejspíš způsobená tím filmem. Tiše jsem špitla, modlila jsem, aby nic nedělal.

„Pomůžu ti s výběrem oblečení.“ řekl Harry, předtím než klikl na kategorii pro ženy.

„Nemůžeme to prosím udělat jindy?“ zeptala jsem se tiše, přičemž jsem se podívala přes moje rameno s prosbou v očích. Harry nakrčil obočí, zamračil se.

„Proč?“

„No, já nejsem, nemám moc náladu, no víš, na nakupování.“ zamumlala jsem a podívala se na svoje prsty, se kterými jsem si pohrávala. Harryho hruď zavibrovala proti mému krku, jak se zasmál. Ihned jsem se podívala zpátky, viděla jsem ho šklebit se.

„Jsi nadržená?“ zeptal se, moje oči okamžitě směřovaly k mým ponožkách.

„Co? Ne, já..to jenom-“

„Oh, Faylo. Jsi tak roztomilá.“ zamumlal, naklonil se vpřed a pak mě políbil na krk. Začal sát mojí kůži, což mě donutilo se znovu zachvět a jeho zasmát. Najednou jsem cítila vibraci na mé noze a hned na to se ozvalo vyzvánění telefonu. Harry mě posunul na stranu, potom popadl telefon a podíval se na ID volajícího.

„Harry Styles u telefonu.“

Mohla jsem slabě slyšet slovo „Mentál.“, předtím než Harry zamhouřil oči a zvedl mě. Taky si pak stoupl a šel daleko ode mě.

„Ano?“ zeptal se.

-

Znovu jsem mohla slyšet nějaké mumlání, jak se Harry zamračil. „Dneska?“

-

„Nemůže to být doručeno zítra?“ jeho hlas byl plný naděje, sledovala jsem ho, jak začal chodit sem a tam, kousající se do rtu a poslouchajíc hlas.

-

„Jo, rozumím. V kolik?“

-

Harry přikývl, olízl si rty, předtím než se na mě podíval, během toho, co poslouchal. „Jo, budu tam.“ řekl, předtím než ukončil hovor. Jeho oči byly na mě, zmateně jsem se zamračila. „Musíš tu zůstat tak hodinku nebo dvě. Zavolám kamarádovi, aby na tebe dohlédl.“

„Nepotřebuju chůvu.“ zděsila jsem a protočila oči, teprve potom jsem si uvědomila, co jsem udělala.

„Ano, potřebuješ. Můžu ti věřit, že nic neuděláš během toho, co budu pryč? Ne.“ stál si za svým a já polkla. Harry napsal pár věci do telefonu, předtím než si ho znovu přiložil k uchu.

„Jo, to jsem já. Potřebuju laskavost.“ řekl pomalu Harry, přičemž mířil směrem ke mně. Projel mi prsty vlasy, než se ušklíbl.

„Ano, je to ohledně .“

---------------------------------------------------------------------

♦ Po dlouhé době nová část, ale prostě se mi to do toho nechtělo, jelikož mě to vždycky strašně vyčerpá, nemluvě o tom, kolik to sežere času :D Ale nakonec tu máte díl, snad budete s ním spokojení :) 

♦ Jinak jak si představujete Faylu? Není dané, jak přesně vypadá, ale zajímalo by mě, jak jí vidíte vy :)

Take My Body Downtown (Mature Punk Harry) - CZECH *Překlad ukončen/nedokončeno*Kde žijí příběhy. Začni objevovat