🎅 6

1.7K 191 70
                                    

Клаус примига очудено, но пристъпи навътре

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Клаус примига очудено, но пристъпи навътре.

-В-в-вярваш ли ми вече?

Стиснах ръце в юмрук. Да гледаш как един висок и силен мъж да трепери, беше нещо, което караше и лайно да изглежда по-ю
мъжествено. Разбира се,аз нямаше да му го кажа. Той бе гол. Беше стоял на двора ми с часове. Сигурно съседката сега викаше линейка, ако го бе видяла. Като нищо да се бе гътнала на грозната си веранда, а нейният Цербер да бе започнал да я поглъща жива.

-Млъквай и кажи колко да е топла водата.

Бях бясна. Отново. За втори път в периода от ден. Отново заради някой от другият пол. Шибани мъже. Шибани дядоколедовци.

-

Мислиш,чи съм луд.

-Не. Изобщо. Но си достатъчно луд, че да ти повярвам, ако признаеш че си такъв. Сега млъкни и използвай някое от маслата за тяло. Миришеш на еленски изпръжнения и сажди. - махнах с ръка от смрадта лъхаща от далече.

Как не я бях усетила до сега? Дядо Коледа не трябваше ли да мирише на курабийки с късметчета на които пише глупави текстечета?

Оставих го да се къпе, зорко наблюдавайки го от края на коридора. Нервите ми бяха изпънати до крен предел.
Бях ужасно бясна през цялото време, но когато го видях да отмята коса и да насапунисва гърдите и корема си, изпуших. Сякаш бях влак и бе време да изпусна проклетата пара през ушите си Трябваше да изляза от там, преди да бях експлодирала.

Изпила чаша уиски, го чаках в хола. Не очаквах това което се яви пред очите ми. Изобщо. Беше чист и преди това, но да го видя как пеистъпваше гол в хола ми, а капките от душа да се стичат по изваяният му корем, падайки в падинката на корема му беше нещо, което миналит път ми се размина заради нахалната хавлия. Сега там стояха ръцете му.

Santa fеll into my bed... and he's hot! Where stories live. Discover now