🎅 11

1.9K 166 16
                                    

Големите длани на Клаус бяха като бичове на удоволствието, подклаждайки огньовете на страстта дълбоко в утробата ми

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Големите длани на Клаус бяха като бичове на удоволствието, подклаждайки огньовете на страстта дълбоко в утробата ми. Обемните възглавнички на пръстите му притискаха зърното на гърдата ми, мачкаха го еротично и го възпламеняваха до невъзможни висоти. Тила ми удари стената зад мен,ала изохках от болка и екстаз едновременно когато повдигна горнището на пижамата ми и разкри настръхналите ми зърна. Дишах като след маратон и приех студеният език на въздуха с усмивка. Колкото можех да се усмихна, защото точно тогава езика на Клаус го измести и пое розовата пъпка в горещата си уста. Меките му устни подръпваха и пощипваха, карайки ме да се извивам неконтролируемо в обятията му.

Този мъж беше таен секс бог. Да не би Луцифер да бе в дома ми? Да го бях поканила да влезе и сега да пируваше? Тъй като желанието, с което нападаше кожата ми беше дяволски освирепяло. Като някакъв актьор от порно филм, той бавно спусна свободната си ръка по плоския ми корем и пъргаво се намести под памучното ми бельо. Дъхът излезе със свистене през стиснатите ми зъби, ала неговата длан завоюва всичко, грабейки безмилостно.

Крема на женствеността ми се бе излял и сигурно мокреше дори пижамата. Два дълги пръста разтвориха срамните ми устни и сякаш без капка срам, забравил кой е, Секси-Дядо Коледа нахлу в най-горещата ми точка.

-Клаус...- изскимтях.

Мъчеше ме. Измъчваше ме. Агонизиращо бавно пое по пътя към входа на влагалището ми, сякаш правеше разходка с екскурзовод. Навлезе бавно, преди да се раздвижи и да погали нервни окончания, за чието съществуване не бях подозирала.

Мат правеше секс с мен. Никога не се беше случвало да не свърша, с няколко изключения по моя вина, но нямаше да се самозалъгвам - този мъж го превъзхождаше по жар толкова много, че почти бях готова да свърша.

А, ето го. Светия Граал. Точката на усещанията ми. Пика на екстаза. Върха на копието.

-Кожата ти е гореща и мокра, зове ме. Грешно ли е, че искам да я вкуся, Там?

Поклатих глава, неспособна да говоря. Ноктите ми деряха гърба му, единият ми крак можеше да му строши гръбначния стълб, но нямаше да разхлабя захвата си.

-Не. - изпъшках в отговор.

Дали ме бе разбрал какво казах? Нямаше как да знам. Облачета от дъха ми излизаха през широко отворената ми уста, устните ми се свиваха под напора на удоволствието и лицето ми сигурно се гърчеше също както и мускулите в сърцевината ми. Изгарях под ленивите му тласъци, които постепенно се забързаха, само за да ме докарат до първия опустошителен оргазъм.

Очите ми рязко се отвориха, когато той се отдръпна.

-Не! - проплаках. - Моля те... Моля те...Клаус!

Тресях се на ръба на скалата като грешник, готов да се изправи пред поредния си порок.

-Тихо Тамита. - очите му горяха с неприкрита похот, изпълнени с грешни обещания.

Щях да горя в Ада, но по дяволите, това беше най-хубавата Коледа в живота ми. Клаус ме остави да стъпя на жилиранте си крака, като демонстративно облиза пръстите си. Блястяха, покрити със соковете ми. Гледах го замаяна, шокирана. Бях на път да свърша, но той не ми го позволи.

-Отиваме в къщата. Тук е студено.

Гласът му беше нежно мъркане. Погали нервите ми и само накара огъня под кожата ми да лумне. Кимнах, ала не посмях да го пусна. Щях да целуна мръсния под на мазето, а не исках да целувам нищо друго освен Клаус.

Мъжка усмивка изви устните му. Езика му се показа и опожари врата ми с пронизващото си докосване. Бях изгубена. Ако сега някой ни гледаше, нямаше да ме интересува по-малко. Преди секунда бях молила и щях да го сторя пак.

-Не можеш да ходиш? - кимване. - Ще те нося до там тогава.

Изпъшках. Клаус свали предната част на пижамата ми и ме повдигна на ръце, преди да тръгне към къщата.

Santa fеll into my bed... and he's hot! Where stories live. Discover now