🎅 9

1.7K 176 32
                                    

Това беше грешно

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Това беше грешно. Не само че името ми сигурно се бе изпарило от вълшебния списък на Клаус, но и никога нямаше да попадне отново там.

Почти бях изнасилила Дядо Коледа.

Или поне доколкото можеше да се вярва на този мъж, че бе той. А аз му вярвах. Не спирах да мисля за това, скубейки си косата и обикаляйки хола.

Няколко часа след като почти го изядох с една целувка и едва се спрях бях готова да му налетя отново. Не знаех къде да се дяна от срам. Клаус просто стоеше гол насред стаята и държеше възглавничката за декорация от дивана на чатала си, защото колана на халата беше издъхнал. Беше се върнал с празни ръце от стаята, без да повдигне темата за вибратора повече.

-Съжалявам, съжалявам...

Накрая чернокосия секси мъж въздъхна и се просна на пода, все така придържайки възглавницата пред себе си.

-Няма нищо.

Спрях да обикалям, втренчвайки се в бронзовия му загар. Беше лек, не натрапчив и много възбуждаща комбинация с тъмните му сини очи. Дори не се сетих да питам от къде го има, ако живее в Лапландия.

- Как така нищо? Аз те целунах! После бях готова да правя ... Може да си женен, или да имаш приятелка! - изброявах на глас. -Не е като да целуваш непознати всеки ден. Да, ти си секси и всичко, но...

Бях прекъсната.

-Всъщност ми хареса.

Очите ми се уголемиха до размер на поничка. Заекнах, мъчейки се да кажа нещо. Каквото и да е. Темата за глобалното затопляне? Не,щеше да го жегне. Плоските задници на жените? Лоша Тами!

Обеци? Коледни подаръци? Сякаш правех намек:

Златотърсачка на три часа!

-Наистина, няма нужда да се извиняваш. Няма правило което да гласи, че правя нещо грешно. Просто не съм го правил от много време.

Santa fеll into my bed... and he's hot! Where stories live. Discover now