Capitolul 4

32 7 0
                                    

Capitolul 4
– Perspectivele –

Josh

    Văd ca este ora 18:27 si Sky încă nu a ajuns acasă . Este plecată de cel puțin două ore și încep sa îmi fac griji . Nu mi-a spus unde pleacă și cu cine se întâlnește cea ce ma enervează . Mintea îmi spune să nu mai îmi fac atâtea griji și sa nu mă mai stresez atât doar că inima mă pune sa ma duc sa o caut .

    Ultima dată a zis că se duce la spital ... dar când s-a întors de acolo a venit cam nervoasa si trista in același timp . Am sunat-o de vreo 26 de ori până acum , doar ca nu mi-a dat nici un semn de viata . Sa o sun pe Nikki .... dar Nikki nu mai are telefon ... l-a spart acum o lună într-un bar și de atunci nu si-a mai achiziționat unul pentru că era pe cale sa moară ... Pe cine sa sun .... Izabela ?! Sa o sun pe Iza ... nu e o idee rea . Practic ea a chemat-o pe Sky la spital . Vreau sa știu ce s-a întâmplat și poate aflu si unde este si draga mea soră .

    — Raspunde .. răspunde...

    — Alo ?

    — Izabela ! Perfect ! Ămm.... ști cumva unde e Sky ?

    — Nu ... a plecat din spital  imediat cum a și venit .

    — Uff..v-a spus ?

    — Mda ... când te gândești că vara asta împlinește 19 ani ... și este izolata de lume...

    — ... Da pai mersi... ne mai auzim pa !

    — Pa !

    Ies din casă și mă îndrept spre locul lor . Deseori stătea acolo cu sau fara ea . Poate am noroc și o găsesc acolo .

    Mă îndrept cu pași repezi de destinație doar că dintr-o dată cade ceva din cer . Nu doar ceva ci o mulțime de ...de fotografi . Când ajung în fața uneia o ridic și nu îmi vine să cred ce văd . O poza cu noi la picnic ... o altă cu noi la școală .... si multe altele doar cu mine , Sky , Nikki si Iza .... Skylar ce dracu' faci ?

Nikki

    Stau și mă gândesc la ce prostie am făcut . Cum să o las pe Sky pentru niște .... nici nu am cuvinte sa îi descriu pe "populari" . Deși se îmbracă cu haine scumpe și de firma , au accesorii prețioase și se spala cu săpun fabricat de nu știu eu de unde , înăuntrul lor este conținutul unui tomberon .

    Aproape au trecut trei ore și eu  tot aici am rămas .... am rămas unde Sky mi-a spus adio . În locul nostru . În fostul ... nu stiu daca mai este al nostru . Privesc cerul care încet încet se întunecă si dintr-o data câteva fotografi cad din cer .

    — Nu știam ca acum mai nou cerul plânge cu poze .... spun în timp ce mă îndrept spre una dintre fotografii...

    Când privesc doar 2 fotografi , îmi vine să mor cu adevărat ... Poze cu mine si Sky la școală .... în locul nostru .... Si multe altele care pur și simplu cad din cer . Adun toate pozele vizibile mie și mă așez pe jos începând sa le privesc . Lacrimi încep să curgă .... ce persoană am putut pierde ? Câte amintiri avem împreună .... Ce faci Sky ?

Izabela

    După apelul pe care mi l-a dat Josh încep sa ma îngrijorez.  Oare Sky a pățit ceva ? O aștept pe sora mea de cam aproape trei ore ... știu cum e ea . Te lasă sa aștepți mult si bine ... sau în cazul acesta are nevoie de putin timp să se gândească . Când mi-a povestit cea ce s-a întâmplat cu adevărat, mi-a venit să o omor chiar eu.... dar acum sa trecem cu vederea ... până la urma din greșeli înveți?!

    Mama si tata au fost surprinși de cea ce a făcut fica lor ... ei chiar îl credeau pe Eddie un băiat bun ... dar practic totul este din vina lui si a grupului sau de ratați... De ce trebuie sa existe persoane ca astea ?

    Dintr-o dată ceva mă face să mă trezesc la realitate ... ceva ce pica din cer ... pare a fi o fotografie .... dar nu e doar una , ci cel puțin 30 . Încerc să adun câte pot si cand le privesc îmi vine să ... să fac orice e posibil ca sa dau timpul înapoi .... Sunt poze cu noi .... Sky , eu , Josh si Nikki .... poze cu mine si Sky .... Skylar ?  Ce castravete faci ??

Morgan Smith


    În sfârșit am ieșit din tribunalul ala sufocant ... este obositor sa alegi cea ce este drept , dar eu mă bazez pe instinct si cunoștințe . Ma îndrept spre masina cand observ niște poze care pică din cer . Uimit și curios sa aflu cine este cel sau cea care a aruncat atâtea poze îmi las lucrurile în mașină și i-au câteva poze cu ... cu mine , sotia mea si cei doi copii ai noștri . Si încă altele doar cu mine si Skylar .... Skylar ? În ce belele ne mai bagi de data asta ?

Eliza Smith

    Ies din Mall si ma îndrept spre masina cand dintr-o dată niște poze pică din cer . Îmi las plasele lângă mașină și adun de pe jos câteva fotografii. Când văd cine se afla în ele mi se întrerupe o secundă răsuflarea . Poze cu familia mea , si unele doar cu mine si Sky . Skylar ce ai mai făcut de data asta ?!

Eddie

    — Bă ! Mâine la aceeași oră si același loc ?! Ok , ma întreabă Rik .

   — Da mă ! Pe mâine .

   — Pa .

    Mă îndrept spre masina când dintr-o dată fotografii pică din cer . Dumnezeu a actualizat lumea ca să plouă cu poze ?

    Când văd una dintre poze îmi vine să înot ca un peste pana in iad . Fotografii cu Skylar si Nikki ? Nikki ... oare ce mai face ... trăiește sau ? .... dar Skylar ? Ce drăcie omenească faci Skylar ?

AdioDove le storie prendono vita. Scoprilo ora