Capitolul 7

14 6 0
                                    

Capitolul 7
– De ce ? –

Blake


    Mă izbesc de o fata cam de 1,65 . I-aș spune vreo două dar acum nu am chef de ceartă . Am probleme mai importante decât să mă cert cu o oarbă. În cele din urmă spun un amărât de "scuze" , pe care nu îl merită .

    Un tip care se crede mare și tare trece pe lângă mine, eu luând marul de pe tavă lui . Vrea să îmi spun ceva dar eu sunt prea grăbit și nu am chef să ascult un idiot cum ma "amenință" .

    Termin mărul "împrumutat" și mă îndrept spre Edward. Nu mă interesează dacă o să vină si FBI aici, eu trebuie sa îl bag în mormânt pe idiotul ăla. Tipic lui . Stă alături de curve . Imediat cum mă vede se ridică de pe masa fetelor și vine spre mine .

    — Blakey, Blakey , Blakey ... Vrei să te bag în spital sau să te fac de râs?

    — Pai în primul rând aș vrea să nu mai existe idioți ca tine , și în al doi-lea rând aș vrea să te văd mort , dar cred că nu ai bani nici de colivă.

    Râde și apoi își îndreaptă pumnul către mine , eu blocând lovitura care urma să mă lovească în nas . Îi prind mâna dreapta și cu cealaltă mână îi dau una în burtă . Il las liber , el strângându-se de burtă. Își revine puțin apoi încearcă să îmi dea un pumn în fața dar eu mă feresc , ducându-mă în spatele lui. Când dă să se întoarcă spre mine încearcă să mă atace cu un cuțit . "Joacă dur nu glumă" . Deja aud strigătele celorlalți : "Bătaie ! Bătaie...!!" . Se apropie de mine și încearcă să îmi bage cuțitul în burtă dar eu îl prind de mâini și întorc cuțitul către el . Dintr-o dată ceva cald curge pe mâna mea . Ma uit puțin speriat la el și văd cum cuțitul a intrat prin uniforma Școlii aproape de inima lui. Îl las în jos și simnt cum doi gardieni mă prind de brațe. Este mort ?

    — Pentru asta o să fi pedepsit crunt, îmi spune unul dintre gardieni .

    — El a sărit cu cuțitul la mine , mă apăr eu.

    — Dar cine a început bătaia?

    — Uh... eu .

    — Restul zilei vei sta în carceră . Mâine doamna directoare îți va spune și aplica o pedeapsă.

    Oftez ... Intru în carceră și mă așez pe jos . Oare chiar l-am omorât ? Nu că mi-ar părea rău ca el e pe cale să moară sau e chiar mort... dar nici bine nu îmi pare .

    Trec aproape 2 ore și eu tot jos în gândurile mele stau . Ușa de la carceră se deschide și este băgată o fata . Nu reușesc să văd cine e din cauza întunericului. O aud oftând . Reușesc să văd ca se uita la mine .

    — Nu te mușc, sparg tăcerea .

    Se apropie de mine si reușesc să văd cine este . Este tipa de care m-am izbit înainte să îl bat pe Edward. Se așază aproape de mine .

    — Data viitoare să te uiți pe unde mergi .

    — Poftim? mă întreabă confuză .

    — La cantină te-ai lovit de mine.

    — A...

    Stăm câteva minute amândoi privind în gol până când ea spune :

    — Skylar .

    — Ce ?

    — Eu sunt Skylar .

    "Eu sunt dracu' în persoană"

    — Dra... Blake .

    Mă uit la ea și văd că de holbează la mâinile mele .

    — Da ... e sânge. Cred că ai auzit deja ce am făcut .

    — De ce ?

    — Nu e treaba ta.

    — De ce ? îmi repetă Skylar de parca nu m-a auzit .

    — Nu e treaba ta ! urlu la ea .
 
    Chiar nu e treaba ei de ce am făcut cea ce am făcut . Să își vadă de tărâmul ei cu unicorni. Eu am să rămân în tărâmul meu cu... nimic . Doar totul negru . Si uneori într-un cimitir ... 

AdioWhere stories live. Discover now