Capitolul 6

25 6 0
                                    

Capitolul 6
– De ce ești aici ? –

Skylar

    Stau și mă uit pentru ultima dată în camera în care am înnoptat atâta timp . Am decis că imediat cum ies din școala de corecție am să plec din Manhattan. Am să mă înscriu la o facultate și am să plec din trecutul meu . Am să încep o nouă viață .

    Îl privesc pe fratele meu care stă în pragul uși privind în gol. Oftez și mă îndrept spre el . Își ridică privirea spre mine și mă ia în brațe .

    — Sky ..., îmi șoptește . Să nu uiți , bine ?

    — Niciodată ! îi șoptesc la rândul meu . Și eu te iubesc !

    Josh mă îmbrățișează mai tare . Mai stăm câteva minute așa apoi ne desprindem din , cel mai probabil , ultima noastră îmbrățișare . În timp ce mă îndrept spre ieșire , privesc locul în care am crescut și am copilărit . Oftez și ies din fosta mea casă .... nu aș mai vrea să mă întorc aici dar acum depinde și de soarta mea . Îmi ridic privirea , și în loc să îmi văd doar părinți îi văd pe toți ... Pe Nikki , Iza , Eddie , părinții mei , familia Keris ...

    Toți mă privesc . Nu îmi dau seama încă în ce fel . Doar Josh știe de planul viitorului meu . Sper ca nu a spus nimic .

    — Bună Sky ! Iza sparge tăcerea .

    — Hey , spun cu jumătate de gură .

    — Ămm... am auzit de ce s-a întâmplat.  Îmi pare rău , spune Eddie în timp ce își aranjează părul .

    — Nu e nimic . Vara asta o să treacă repede.... sper .

    — Îmi pare rău că din cauza mea ajungi acolo , spune Nikki pe un ton de vinovăție .

    — Nu este vina ta domnișoara Keris , spune mama serios. Este vina ei pentru că nu știe să se comporte .

    Toți înafară de tata o omara din priviri . Chiar dacă știe că totul a fost o greșeală ea continuă să mă acuze .

     — Ok , pai mie mi-a ajuns ! spun în timp ce mă îndrept spre mașină. Să vedem pe cine o să dai vina acum când eu o să dispar .

     Ma urc în mașină și mă uit către șofer . Nu îmi vine să cred că au plătit până și un șofer să mă ducă la școala de corecție . Pff..

    Mă uit o ultimă dată la Josh și la ceilalți încercând să evit contactul priviri mele și al părinților mei . Îi fac un semn șoferului să pornească .

    Mi-am pus capul pe geam . Mă gândesc cum o să arate locul în care o să stau o vară întreaga . Sper sa nu mor acolo .... Am auzit multe zvonuri legate de școlile acestea . Unele persoane nu sunt deloc prietenoase. Ca să evit problemele mă gândesc să devin o persoană mută. Tăcerea este și ea o soluție . Sau să mă împrietenesc cu cele mai groaznice persoane de acolo și să devin o criminală adevărată . Pff..

    — Am ajuns , mă anunță șoferul .

    — Îhm.. La revedere .

AdioHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin