Değeri Bilinmemiş Şarkılar

3.3K 126 138
                                    

Eminim şimdi yazacağım grupların yarısını tanımıyor veya hiç bir şarkısını dinlemediniz. Lütfen dinleyin.

CLC-Pepe ; Bu şarkı şu ana kadar en az 20m izlenme almalıydı. Klip kötü değil,üyelerin sesi ve görselleri iyi ayrıca Yeeun'un rap bölümüne aşık olmaktan kim kendini alabilirki?

Playback-Playback ; Ciddiyim bu şarkı bir patlama yaratmalıydı. Dile takılıyor ve dinledikçe tekrar dinlemek istiyorsunuz.

Sonamoo-Cushion; Keşke tatlı tarza dönmeseydiler dediğim grup. Sert tarzlar onlara çok yakışıyor.

Stellar-Sting; Önyargılarınızı kırın ve bir kez olsun Stellar dinleyin. Şarkıları bağımlılık yapacak derecede.

Dalshabet-Someone Like U; Böyle şarkılar nasıl arada kalıp yok oluyor anlamıyorum,dalshabet uzun süredir sektörde ve kesinlikle dinlemeye değer.

  OH MY GIRL-Closer; Bu şarkıyı harcadılar. Ne zaman dinlesem Seunghee'nin partında tüğlerim diken diken oluyor ve YooA'nın yumuşak sesi ile dahada güzelleşiyor bu şarkı.

 LOVELYZ- Ah Choo; Bu şekildeki narin bir şarkıyı nasıl görmezden geldiniz,,? vokalleri insanı rahatlatan cinsten. Lovelyz kulakların pasını silmek için ortaya çıkmış bir şaheser.

9Muses- Slepless Night,WILD,Dolls,Gun,Drama,News,Hurt Locker,Glue; Bu şarkılar nasıl patlama yaratmadı bilmiyorum.. Her şarkıları hit olabilecek kadar iyidi. 9Muses'e hak ettiği değer verilmedikçe sinirlerim bozuluyor ve üyeler tek tek grubu terk ediyor.

miss A "Touch"  ; Kabul ediyorum klip biraz tuhaf olabilir ama göz ardı edilebilecek bir şarkı değil. Bu benim Miss A'nin en sevdiğim şarkılarından.

Berry Good-Don't Beileve; Çok az bilinen gruplardan ama bir o kadar güzel şarkıları var ve buda onlardan biri.

  (LADIES' CODE) -The Rain) ; Kaybettikleri üyeler ile tanınmış olmalarına üzülüyorum. Şuan kendilerini toparladılar ama hala değer görmüyorlar ve bu yeni gelen çaylaklar arasında hayatta kalmak zor gibi. Destek olmalıyız.

  LUNA-Free Somebody ; Luna'nın çok popüler olmadığını biliyorum ama o ana vokalist ve bu şarkıda çok iyi peki ya neden değer görmüyor?

  (BULLDOK)-(Why Not)  ; Yakın zamanda çıkış yaptılar. İlk dinlendiğinde kulağa hoş gelmesede 2. kez dinleseniz beğeneceğinizi düşünüyorum.

   FIESTAR- APPLE PIE ; Nakarat bölümünde kendine bağlayan şarkı. Daha fazla değeri hak ediyor.

  (Brave Girls) - 변했어 MV ; En sevdiğim şarkılarından. Pek kaliteli bir klipleri yok ama kaliteli bir şarkı olduğuna inanıyorum.

  (Wa$$up) -  (Shut Up U) ; Bu grup gerçekten hiç bilinmeyen gruplardan ama ben bu şarkılarını seviyorum.

  (WJSN)(COSMIC GIRLS) _  (Secret) ; Bu şarkıdaki konseptleri gerçekten ilgimi çekmişti. Değer görmeyen çaylaklardan ama siz destek verebilirsiniz.

  LABOUM-Shooting Love ; Hala çaylaklar iken destek verin.

Eklemek istediğiniz varsa yoruma yazın... Ama lütfen dinlemeyi ihmal etmeyin...

 Ama lütfen dinlemeyi ihmal etmeyin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
K-POP Eleştirileri (Kız Grupları)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin