Yazar İtirafları

1.6K 115 280
                                    

#1 Momo Sixteen zamanından beri biasım,, o elendiği zaman gerçekten ağlamıştım ve hala onu çok seviyorum benim ultimate biasım.

#2 Normalde güncel erkek gruplarını pek takip etmem ama Lay(EXO), Bambam (GOT7) takip ettiğim sınırlı sayıdaki yeni nesil erkek idollerden.

#3 Eski bir BLACKJACK'im,, Sandara'yı hala çok seviyorum ama CL ve Bom bana pek hitap etmiyor ve CL gerçekten çok yetenekli biri ama onu kasıntı buluyorum.

#4 Genelde bir grupta ilk biasladığım kişilerden bir süre sonra soğuyorum,, örnek verecek olursam; Taeyeon, Chanmi, Sowon, Bomi, Hyojung, benim gruplarındaki ilk biaslarımdı.

#5 Eğer bir gruba girmek isteseydim bu Red Velvet yada EXID olurdu, sanırım onlarla daha iyi anlaşabilirdim.

#6 Apink, Gfriend gibi gruplar pek bana hitap etmiyor ama Gfriend'in Rough şarkısına ve kareografisine aşığım.

#7 İlk Kpop hayranı olduğum zamanlarda bir arkadaşım vardı, o zaman TWICE ve Red Velvet arasında seçim yapmam gerekiyormuş gibi hissetmiştim ve bunu arkadaşıma söyledim ve bana direktman olarak Red Velvet fandomuna gir Cupcake ol demişti ve bende Cupcake'mi bu nasıl bir fandom ismi demiştim.

#8 Yabancı üye takıntım var,, eğer bir grupta yabancı bir üye varsa gözüm sürekli ona takılır.

#9 Geçen sene okula BIGBANG tişörtü ile gittiğim zaman EXO-L kankam bahçenin ortasında çığlık atarak üzerime atlamıştı hala gülerim sdhjkfdhgjkf

#10 Pek fazla K-drama izleyemiyorum çünkü çok fazla etkisinde kalıyorum ve bir kaç gün etkisinden çıkamıyorum ve bu histen hoşlanmıyorum.

#11 Şarkıların Çince veya Japonca versiyonları varsa muhakkak indiririm.

#12 Ne zaman Girls Generation'nın Into The New World şarkısını dinlesem bir ağlama hissi oluşuyor.

#13 Erkek gruplarını takip etmiyorum hatta şarkı listem de pek fazla erkek grubu şarkısı yoktur. Ama sınırlı sayıda takip ettiğim gruplar var,, Shinee, Super Junior, EXO, BIGBNAG, GOT7, WINNER,IKON.

#14 YGStan'ım ve SM'de ki hemen hemen her gruba aşığım.

#15 Eğer bir grubun üyesi olsaydım Lider, ana rapçi ve ana dansçı olmak isterdim.

#16 Şirketler ile ilgili bir çok bilgi edinmek çok hoşuma gidiyor.

#17 Çok iyi ingilizce biliyorum ve bu birşeyleri çevirmede, haberleri okumada, çok işime yarıyor, Japonca, Çince, Tayca, Korece dillerinide öğrenmek istiyorum.

#18 Hem JYP,SM,YG'ye başvuru yaptım ama çok yoğunluk olduğu için görülmüyor bu yüzden günde en az 5 kere tekrar başvurmam gerekiyor,, onun dışında Wollim ve Loen'e de başvurdum.

#19 Çok sevdiğim ve aşırı değer verdiğim Ultimate biaslarım var,, Seulgi, Yesung, T.O.P, Minho, Key, Xuan Yi, Dara,Krystal, Momo, Uee, Hyuna.

#10 9 aydır Reveluv, 1,5 yıldır V.I.P, 13 aydır Blink'im.

Benden bu kadar,, umarım sizi çok sıkmamışımdır.

Bugün gerçekten işler iyiye gidiyor gibi,,, T.O.P sonunda uyanmış gerçekten çok mutluyum ve ayrıca bugün G-dragon comeback yaptı,, şarkıyı dinledim ve dinledikten bir 10 saniye sonra ağzım açık kaldı, şarkı içime işledi, ben böyle bir şey görmedim.. Kral gibi kral işte vokali bile harika. Neyse dinlemek isteyen olursa diye bırakıyorum şuraya huzurlu ve mutlu günler;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
K-POP Eleştirileri (Kız Grupları)Where stories live. Discover now