TemmuzAğutos/Comeback/Debut

1K 112 126
                                    

Tüm grupları ele alıp yorum yapacağım.

Nine Muses; Gerçekten mükemmel bir grup. Ama gittikçe popülerite kaybediyorlar ve bu büyük ihtimalle son comebackleri. Love City harika bir şarkı ama kimse fark etmiyor. Sojin'nin rapi şarkıda gerçekten çok rahatsız edici, sırf bu yüzden Remember'ı dinleyememiştim, ne çok iyi dans edebiliyor ne de rap yapabiliyor, gruba vokal olarak girmişti ama vokali de çok zayıf. Onu gruptan atıp Sungah'ı alabilirlerdi. Bu süreçten sonra da artık bence dağılmamılar kendilerine de yazık oluyor.

Weki Meki Debut; Öncelikle grubun adı çok saçma. Şarkı kusura bakmayın ama çok kötü. Grup yine çok kalabalık. Klip desen sadece 2 popüler olan 2 üyeden oluşuyor. Yılın kadın çaylağı ödülünü direkt Chungha'ya verin bitsin. I.O.I grubundan çıkıp kim bir grupta çıkış yaptıysa hepsi başarısız oldu resmen. (Pristin'in biraz popüleritesi var.)

Elris Debut; Yani dinlemek isteyen dinleyebilir, ama tatlı konsept benim tarzım değil, bu tür şarkılar bana banal geliyor.

Red Velvet; Red Flavor güzel bir şarkı. Ben beğendim, albüm de muazzam. Özellikle Yeri'nin rap partı ve Joy'un mojisso partı çok iyi ve akılda kalıcı.

Gfriend; Hoş bir şarkıydı Love Whisper, comeback sahneleri de yine çok iyiydi, sıkı çalışıyorlar ama önceden de bahsettiğim gibi bu tarz şarkılar benim sevdiğim türden değil. 

CLC; Where Are You çok hoş bir şarkı ama CUBE yine mevsimleri karıştırmış galiba. Bu şarkıyı kış ayların da çıkarmalıydı. Ağustos'ta bu bir yaz şarkısı mı oluyor şimdi ? Hobgoblin ile biraz popülerite kazanmıştı. Yine bok ediyorsun güzelim kızlara.

SNSD; All Night güzeldi. Holiday'i o kadar beğenmedim. Aslında doğruyu söylemek gerekirse bana şarkılar patlamadı gibi geldi. 2 Yıl bekledim ve istediğimi alamadım. Bu şarkılar arasında birde bu uzun yıllara ve hayranlarına yönelik bir başlık şarkısı beklerdim. Yani iyi ama sadece iyi.

Ben bu aralar hiç bir şeyden memnun kalmıyorum. Delireceğim. En iyisi kışı beklemek. Belki o zaman çıkan şarkıları beğenirim.

 Belki o zaman çıkan şarkıları beğenirim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


K-POP Eleştirileri (Kız Grupları)Where stories live. Discover now