Lider Seçimi

1.7K 122 124
                                    

Bu bölümde 3 büyük şirkette (SM,YG,JYP)' de lider seçiminin nasıl yapıldığında bakacağız. Hepimiz biliyoruz ki lider seçimi gruptaki en önemli şeydir. Bilginize bu bölüm iyice araştırılarak yazılmıştır, herhangi bir uydurma yoktur. İyi okumalar.

1.YG ENTERTAINMENT

Şaşırtmayan bir şekilde Yang Hyun-Suk  Lider olarak gruptaki en yetenekli kişiyi seçiyor. Örneğin Bigbang'in lideri G-dragon, Ikon'nın lider B.I, 2NE1'nın lideri CL gibi! hepsi görünen açıdan çok yetenekli ve kabiliyetliler.Örneğin GD rap, vokal, dans etme ve yazarlık konusunda en iyisi. Ve YG'nin de söylediği gibi B.I bu konudan G-dragon'a çok benziyor. Ve eğer BLACKPINK'in bir lideri olsaydı büyük ihtimalle Jennie olurdu ki zaten olacaktı. Hatta Jisoo gruptaki kararları onun aldığını söylemişti.

 Hatta Jisoo gruptaki kararları onun aldığını söylemişti

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

2.SM ENTERTAINMENT

SM liderleri genelde yaşlarına göre seçiliyor, yani gruptaki en büyük üye lider oluyor. Shinee Onew gruptaki en büyük ve lider, Victoria F(x) gruptaki en büyük ve lider. Aynı zamanda Red Velvet Irene, Girls Generation Taeyeon, Super Junior Leeteuk gibi.

 Aynı zamanda Red Velvet Irene, Girls Generation Taeyeon, Super Junior Leeteuk gibi

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

3.JYP ENTERTAINMENT

JYP'de liderler grupta kim en uzun staj görmüş, sıkı çalışmışsa o seçiliyor. Yani en kıdemli kişi. Wonder Girls Yeeun 6 yıl staj gördü, Jihyo Twice 10 yıl staj gördü,Got7 JB 4 yıl staj gördü.

Size göre hangi seçim daha doğru? Şirketler ile ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa yoruma yazın sizin için araştırıp yeni bölüm yazacağım

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Size göre hangi seçim daha doğru? Şirketler ile ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa yoruma yazın sizin için araştırıp yeni bölüm yazacağım. Ve 3 büyük şirket ile sınırlı olmak zorunda değildir.

K-POP Eleştirileri (Kız Grupları)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن