SISTAR Dağıldı

2K 141 168
                                    

Bunu beklemiyordunuz değil mi? Hepiniz gibi bende bunu beklemiyordum. Comeback yapacaklarını söylemişlerdi ( hala yapacaklar mı bilmiyorum) birden çok ani bir şekilde dağıldılar ki bana göre daha devam edebilirlerdi en azından 3 yıl daha. 

Rainbow, Wonder Girls, Kara, 4Minute, 2NE1, T-ara ve şimdi SISTAR geriye ne kaldı? Geniş bir bakış açısı ile baktığınız zaman aslında artık normal gelmeye başlıyor bu dağılmalar, kendi hayatlarını kuracak kadar para kazanıyorlar veya solo olarak devam etmek istiyorlar.

Bazı insanlar onların dağılacağını söylerken bazıları da dağılmaz diyordu,,, kesin konuşmamak lazım tabi. Bir grubun ömrü 7 yıl derler bu yüzden yeni çıkmış gruplara iyi bakın ve ona göre fandoma girin. 

Gerçekten Shinee, BIGBANG, Girls Generation gibi grupları tebrik ediyorum bu konuda. Elimizde sadece SNSD kaldı da demeyin, AoA, APINK, EXID,Ladies Code, Hello Venus,Fiestar, Girl's Day,F(x) var hala. Ki ben F(x), Miss A, Hello Venus, Fiestar,Secret, After School gibi grupların yakında dağılacağını düşünüyorum. 

Hala yolun başında şimdiden sahiplenebileceğimiz bir çok grup var. Fandomunda olduğunuz grubun gözünüzün önünde yükselmesinden daha güzel ne olabilir ki?

Mamamoo, Lovelyz, Gfriend, Red Velvet, Black Pink, Twice,Sonamoo,Pristin,CLC, DREAMCATCHER,DIA,Laboum,Oh My Girl,Gugudan,Cosmic Girls gibi bir çok çaylak grup mevcut.

Hepimiz üzülsekte onlar da belirli bir yaşa gelmiş olgun insanlar, Fandomunda olduğunuz grupların dağılmasının ne demek olduğunu biliyorum ve bir LEGGO olarak bunu 2 yıl sonra umarım EXID'de görmem. 

Bu arada benim sınav haftam sizin de sınav haftanız ise hepinize başarılar...

Bu arada benim sınav haftam sizin de sınav haftanız ise hepinize başarılar

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
K-POP Eleştirileri (Kız Grupları)Onde histórias criam vida. Descubra agora