KARD DEBUT ''HOLA HOLA''

1.1K 116 96
                                    

KARD 2016 yılında DSP Entertainment tarafından oluşturulan 4 üyeli Coed gruptur. 

Bugün resmi olarak çıkışlarını yaptılar ve ilk mini albümlerini yayınladılar. Albümde yayınladıkları 3 Proje şarkıları, debut şarkıları , 1 ayrı şarkı ve fanlara teşekkür için yazdıkları  bir şarkı bulunuyor. 

Debut yapmalarını dört gözle bekliyordum ve sonunda debut yaptılar. 

Şarkıyı şuan 7. kez dinliyorum ilk dinleyişte biraz yavaş geldi ama dinledikçe beğenmeye başladım. Ama keşke Point Dance videosundaki  dans bölümünüde klibe dahil etselerdi. 

Koreliler bu tarz grupları sevmiyor ama umarım kore'de olmasa bile uluslararası bir başarı gösterebilirler. İlk sahnelerini heyecanla bekliyorum. 

Fanklüp isimleri HİDDEN KARD olmuş ilk duyuşta ciddi mi?? dedim ama doğruymuş. Ben HIDDEN KARD'IM diyince biraz kulağa tuhaf geliyor. 

Ama ben fandoma girdim bile. Sanırım kitapta daha çok KARD Göreceğiz. 

Bu aralar nedense yayınlanan Comeback şarkılarını hiç beğenemiyorum fark etmişsinizdir bir kaç kız grubu Comeback yapmaya başladı ama ben yorum bölümü yazmadım.

---------------------------------------------------- KISACA BAHSEDECEĞİM-------------------------------------

EXO'nun yeni şarkısını çok beğendim,, EXO yani sonuçta sjhvjsdjgdhf yine döktürmüşler başarılarının devamını diliyorum. 

BLACKPINK'in yeni şarkısı ki çıkalı 1 ay oldu sanırım Af if it's your last  şarkısı içinse. Teaser çıktığında beklentim aşırı yüksekti ama ben şarkıyı pek beğenmedim ya dinlerim ama ayılıp bayılmadım diğer şarkıları gibi biraz hayal kırıklığına uğradım ayrıca kızlar çıkalı 1 yıl oldu olacak hala bir albümleri yok farkındaysanız. Ne tam albüm ne de mini albüm. YG anca hemen onları Japonya'ya yolladi ki bence Japonya'ya yollayacağına Kore'de daha çok ilgilenebilirdi çünkü sanırım Kore'de çok fazla hayranları yok. Kötü amaçla söylemiyorum Blink'im. Ama Japonların'da BlackPink'in tarzından hoşlanacağını düşünmüyorum.

MAMAMOO Comeback yapmıştı ben şarkıyı çok beğendim , sözleri de güzeldi ki zaten ödülleri silip süpürdüler sdjfhjdkg.

Red Velvet için ise yani ben Dumb Dumb, Ice Cream Cake gibi bir efsane bekliyordum Red Flavor beklentilerimi pek karşılamadı. Yani çok hoş tam bir yaz şarkısı albümde öyle ama benim içime pek sinmedi. 

Neyse gelecek bölüm üzerinde çalışıyorum heyecanlı olacak.


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

K-POP Eleştirileri (Kız Grupları)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin