Capitolul 2

1.9K 64 6
                                    


Intr-un minut de țipete ca nu ma lasa jos am ajuns in masina lui.
Încuie portiera si se urca la volan. Decid sa nu vorbesc nimic dar îmi trebuie niste răspunsuri.

-Ai de gand sa îmi zici unde mergem? întreb

-Nu prea cred. Zice aparandu-i un zâmbet ce ma face sa inebunesc, tipul asta ma omoară.

Masina se opreste in fata unei vile frumos decorată plin de trandafiri si o piscină in fata. Nu am chef de vizite, dar cand sunt cu el ma simt in siguranta.

-Unde suntem?

-Poți sa ii zici acasa pentru o vreme. îmi trage cu ochiul si iese din masina.
Cumva a spus acasa? Ce naiba tot vorbeste? Daca crede ca am timp de smecheriile lui, se înseală amarnic.

-Ai de gand sa iesi? Masina nu e asa confortabilă ca patul. Imi răspunde cu un zâmbet victorios pe fata ce ma face sa ma incrunt la el. Ce om pervers e,nu pot minti dar îmi plac perversii. Doamne ce draci ai Meggie?

Ma dau jos din masina, el închide portiera dupa mine si ma ține de mâini. Mâinile lui is asa calde si ma face toata sa rosesc. Blondul
de langa mine, cu ochii albastri închisi, sa se comporte asa cu mine? E ceva chiar neobisnuit. Deschide usa facandu-si aparitia o femeie inalta grasuta cu un sort pe ea ce făcea curat. Privirea ei si-o întâlneste pe a mea si ii apare un zâmbet pe fata.

-Buna Mara! Ea e Meggie.

-Buna dragule si buna Meggie! Ce norocoasă trebuie sa fii, Noel nu si-a adus nici o fata aici. Imi zâmbește iar Noel încă ma ține de mana si ma conduce pana in camera ca si cum ar ignora ce le spuse de Mara. Mi se pare o femeie foarte de treaba, si faptul ca nu a mai fost aici vreo fata, iubita sau nu stiu ce ma sperie putin.

Deschide o usa din holul înalt plin cu camere. Imi face loc sa intru prima si ii zâmbesc. Rămân uimită de priveliștea din fata mea. Un pat incredibil de mare rosu cu alb, o canapea si un tv gigantic in colt si un balcon cu perdele albe ce are o priveliște spre mare.

Stau uimită câteva secunde pana sa fiu întreruptă de o mana ce mi se flutură in fata.

-Pământul catre Meggie!

-Oh, scuze, camera asta e..

-Stiu, asta e si cea mai frumoasa. Imi trage cu ochiul si ii apare un rânjet pe fata.

Ne uităm amândoi in ochii celuilalt dar el si-o retrage in alta parte. E ASA de Sexy si asa frumos. Poarta un tricou alb aproape ca i se vede corpul bine lucrat si cu niste blugi negrii. Câteva fire blonde de par i se preling fata ce ma face sa ma pierd cand se uita la mine.

-Mai bine te schimbi si dupa vii jos, sa mănânci.. Zice rapid si pleaca lasandu-ma singura in camera.

Ma mai uit încă o data la privelistea camerei mele si îmi dau seama ca nu am cu ce sa ma schimb..

Cobor jos si il vad făcând de mâncare..Dar nu numai asta, si cu corpul bine lucrat la iveală. Imi dau seama ca el nu poartă tricou. Oh doamne arata asa de bine..Gata! Încetează duso! Ma apropii de el încercând sa nu ma uit la corpul lui. Ma zăreste si ii apare un rânjet pe fata.

-Nu ai cu ce te îmbracă nu? Ma intreaba apropiindu-se de mine.

-Da..

-Nu iti fie rusine, nu te mănânc, doar daca vrei. Imi sopteste si urca scările. Stau putin muta si il urmăresc. Imi lasa un tricou negru lung pe pat si se întoarce in bucătărie.

Ma îndrept spre baie si fac un dus cald, picăturile făcând contact cu pielea mea fina. Dupa ce termin ma sterg cu un prosop moale si pufos si îmi pun tricoul pe mine. E putin lung pentru mine. E cam pana la genunchi, dar na nu fac mofturi, e o pijama comodă. Imi prind parul,îmi las ochelarii pentru ca nu prea mai am nevoie de ei sa fiu sinceră, dar ii port pentru orice eventualitate. Ma uit in oglindă privindu-ma, câteva suvite rebele îmi cad, sunt cu totul alta persoana fara ochelari.

Aud cum cineva ma striga asa ca termin sa ma privesc si alerg pe scări. Il vad holbandu-se la mine, si era sa se înece. Doamne omul asta e asa sexy..Iarăsi??

-Wow..adică mănâncă! ii apare un rânjet încă holbandu-se la mine si e gen " Te-as pune acum pe masa si ti-as trage-o".

Ma asez langa el si îmi afisez un zâmbet. A pregătit spaghete. Mm, foarte misterios pentru unul ca el.

-Si..iti plac? Ma intreaba uitându-se la farfuria mea.

-Is cele mai grozave! ii zâmbesc timp ce mănânc. Isi întoarce privirea de la mine si isi spală farfuria.

Termin si eu in sfarsit si il pun in chiuvetă farfuria. Can vreau sa o spăl, ma întrerupe mana lui si îmi sopteste: Ma descurc eu. Isi afiseaza un zâmbet si asa fac si eu.

-Ei bine, ma duc la culcare, Noapte buna, Noel!

-Noapte buna, printeso!

Ma întorc spre el încruntată iar lui i se afiseaza un rânjet..UGH DIN NOUU, NU CA NU IMI PLACE DAR ISI BATE JOC DE MINE!

-Nu sunt o prințesă, morocanosu-le! ii răspund plina cu tupeu pentru ca nu vreau sa isi bată iarăsi joc de mine.

-Cum m-ai facut? se încruntă usor si se apropie de mine. Eu ma apropii inapoi pana cand simt ca m-am izbit de perete. Obrajii mi se făceau rosii, iar corpul meu tremura.

Ii simteam respiratia de mentă combinată cu gust de țigară, ce ma făcea sa inebunesc. El ma inebunea, corpul lui, totul! Se apleacă spre gâtul meu si mi-l sărută cu placere. Gem usor la atingerea buzelor lui cu gâtul meu. Era asa placut, puteam sta asa mult timp dar se retrage din sărut si ii apare un rânjet. Imi deschid ochii.

-Asa credeam si eu. Imi zâmbește si se duce in camera lui. Asta a fost ciudat si nu pot spune ca nu mi-a placut. Am simtit cum corpul meu se simțea asa placut la atingerea buzelor lui. A fost asa fermecător.

Ma întorc in camera, e ora 11:00. Ei bine am timp sa ma uit la un film, si nu am nici scoala maine, deci pot dormi la orice ora vreau.
Merg in bucătărie si îmi fac popcorn. Imi iau bolul plin cu popcorn si merg in camera. Nu am auzit nici un zgomot de la Noel, poate a adormit. Ma întind pe canapea si ma uit la un film romantic. Filmele gen romantice ma pasionează, îmi plac filmele de genul asta. Dar de data asta ochii incep sa se închidă pana cand incep sa adorm.

HEY CE FACETI? SPER SA VA PLACA CARTEA SI CAPITOLUL, E DESTUL DE LUNG. DATI-MI IDEI CUM SA CONTINUI SI IMI PARE RAU PENTRU GRESELI GRAMATICALE. VA PUP CEAU :**

Tocilara 💋💟Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum