Capitolul 5

1.2K 48 2
                                    


Ma trezesc din pat cu o durere cumplită de cap, observând ca Noel nu mai e langa mine. Deschid noptiera din stanga mea si iau o pastilă de cap. Vad ca isi face efectul si ma bucur. Cobor scările si îl vad pe Noel pe canapea butoanand telefonul.

-Neata iubitule! La auzul cuvintelor mele se uita la mine si ii apare un rânjet pe fata.

-Neata iubito! Se ridica de pe canapea si se îndreaptă spre mine. Ma ridica eu punandu-mi picioarele inconjuru taliei lui si ma pune pe canapea. Ma sărută pe gât dulce si după pe buze.

-Ce mâncăm? Il întreb somnoroasa.

-Clătite daca vrei.

-Mm.. ii zâmbesc si il sărut.

Ma dau jos de pe canapea si îmi verific daca am vreun mesaj. Wow, nu m-am asteptat sa am un mesaj. Si cine mi-ar da?

1 mesaj necitit.

Il citesc nerăbdătoare. La sfarsit, rămân cu gura căscată.

De la Necunoscut.
Daca nu te despărți de Noel, arat mica voastră aventura întregii scoli.

Deschid imaginea si apare o poza cu mine si Noel, el sarutandu-ma pe gât. Lacrimile nu se pot abtine sa nu cadă, si îmi pun mâna la gura.
Noel, intorcandu-se cu fata la mine, îmi ridica fata si se uita uimit la mine. Îmi ia telefonul si se încruntă.

- La dracu! Tipa cat de nervos si da cu pumnul in masa.

Ma uit la toate astea uimită si singura persoana care poate face asta e Laila. Tarfa! Îmi imaginez ce ii va face Noel, dar într adevăr nu o s-o bată.

Ma apropii de el, tot cu mâinile la gura si il îmbrățișez. Acum, tot ce vreau e sa stea cu mine, nu îmi pasă ca o tarfa egoistă vrea sa ne întrerupă relația pentru ca nu va reusi nici in ruptul capului. Il iubesc pe Noel si asa si el.

Încă nervos, ma strânge in brate si ma sărută pe crestet.

-Iti promit ca nimeni nu ne va distruge relația, ma ocup eu de cine vrea asta. Îmi sopteste si aprop din cap si ma sărută scurt.

Sper doar ca aceste coșmaruri sa se termine odată, visul mi se spulbera ca maine trebuie sa mergem la scoala si sa nu dau ochii cu Laila, doar daca ma da cu capul de pereti, din nou.

Se desparte din îmbrătisare si se îndreaptă spre bucătărie. Scăpate din frigider un borcan cu nutella si il întinde pe felii de pâine.

-Iubire, astăzi merg cu niste prieteni în oras, te superi? intreaba timp ce isi linge degetele.

Privesc totul si simt cum un gol in stomac isi face aparitia. Trebuie chiar in seara asta? Când o sa am nevoie de el? Daca va sta toata noaptea, si eu ce sa fac..?

-Mda sigur..zâmbesc fals încercând sa nu mi se ivească tristețea de pe fata dar nu reusesc asa ca renunț.

-Iubire nu fii trista. Daca nu vrei sa merg, nu merg. Decizia ta.

-Nu, Noel, e decizia ta. Dute si distreaza-te..o invite pe Amely timp ce esti plecat.

-Of, iubire. Isi pune mâinile pe talia mea si ma trage mai înspre el,sarutandu-ma lung si placut. Îmi pun mâinile in parul lui si il trag mai înspre mine. Nu vreau sa il las, vreau sa il am, doar pentru mine. Ma pune pe canapea usor si ma sărută pe gât in jos, punandu-se pe mine. Gem când ma muscă de gât. Nu gem de durere, e chiar placut, orice miscare a lui e plăcută. Ranjeste si se da jos de pe mine, îmi da un sărut scurt si pleaca.

Capitolul asta e scurt nu? Scuze pentru întârziere, sper ca va place cartea, dati-mi idei cum sa continui, va pup, ceau :*

Tocilara 💋💟Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum