Eleanor is back

829 89 28
                                    

Evet

Eleanor birkaç dakika önce Louis'yi IGden geri takip edip sonra paylaştığı fotoğrafı beğendi. Official olarak şu an birbirlerini takip ediyorlar yeniden.

Beard olarak mı geri gelecek?

Açıkçası sanmıyorum fakat Eleanor babygatei bitirebilir ve bu Mart son 2 Mart'ta olduğu gibi biraz kanlı geçebilir.

Louis, Eleanor'u ilk takip ettiğinde siteler Eleanor, Louis'nin bu zor günlerinde destek olmayı teklif ettiği tarzında şeyler yazmıştı. Evet şimdi de Eleanor Briana ve Louis üçgeni bir şekilde açığa çıkacak. Her şeyin bitişi cidden Eleanor olabilir.

Birkaç hafta sonra "Louis zor zamanlarında ona destek olan eski sevgilisinin fikri üzerine DNA testi yaptırdı ve baba olmadığı gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldı" tarzında bir haber görebiliriz.

Bu sadece bir düşünce. Çünkü babygate Eleanor ile birlikte geldi. Louis Eleanor'u aldattı, bir anda parti boy oldu ve hoop bir anda da bir kızı hamile bıraktı. Eleanor ile gelen Eleanor ile gidebilir.

Dediğim gibi yeni beard olacağını düşünmüyorum. Çünkü her şeyi gerçek yapalım. Tüm bu yaşananlar gerçekti. Hangi kadın kendisini aldatan, sonra da öylesine bir kadından çocuk yapan üzerine araya 1 senelik de bir ilişki sokan bir adamı affeder ki? Bence bu kadar karaktersiz olunmaz. Yani her şey gerçek olsa bile saçma. Her şey yalan olduğu için daha saçma. Eleanor'un geri dönmesi PR tarihinin en büyük hatası olur sanırım.


Neyse gece haberleri böyle.


All the love .x

None Of Your Business 2Where stories live. Discover now