trouble

602 76 43
                                    

Selaaaaaams

Ay yazacak bir şey yok resmen aslında var dün oldu ama drama gelmedi gelene kadar yazmayacaktım ama dünden beri delirdiğim için hem biraz içimi dökeyim dedim hem de olanları yazarım.

Ayrıca kettleımız bozuldu ve yenisi daha gelmedi. Çay yapmak ne kadar zor biliyor musunuz? Neyse kargocuyla kavga edeceğim neden getirmiyor kettleımızı.

************

Başlıyorum önce dert yakınacağım

Dünden beri SOLO Harry stanlerle uğraşıyorum nefretlikler resmen. Harry'nin hiç nefes problemi yaşamadığını tek bir video ile kanıtlamaya çalışmışlar ve ben nefes problemi yaşıyor dedim diye bunu dalga geçebilecekleri bir şey sanmışlar. Harry'nin nefes problemi yaşayıp Louis'nin ona yardım ettiği çok tatlı Larry anları var yahu. Ayrıca nefes problemi yaşamak abartılcak bir şey de değil. Bu çocuklar her gün şarkı söylüyor, seyahat ediyor, üzerine albüm kaydediyor. Bazen sahnede sorun yaşamaları çok normal yani. Sabahları uyandıklarında seslerini kaybediyorlarmış yahu. Bu kadar yoğun çalışmaları bu tarz sorunlara yol açabilir bence bunu kabullenmemek çok komik.

Bir de ben Harry'i sevmiyormuşum. Louis'yi sevdiğim için ve Larrie olduğum için Harry'den nefret etsem de KISKANSAM (ne alakaysa) da ona katlanmak zorunda kalıyormuşum. Ben bu kadar saçma bir şey görmedim. Louis hata yaptığında Louis bugün kötü söyledi diyen insanım ben hatta bazen Zayn'e de laf ediyorum ama Ziammer'ım yani. Biri hata yaptığında onun hatasını söylemek ondan nefret etmek değildir. Yani bu çok komik değil mi? Her şeyi görmezden gelerek mi davranalım? Ha bir de Harry'i sevmeme sebebim olarak şeyi göstermişler.

Geçen gün SOLO Harry stanler Niall'ı bir dm konuşmasına alıp bayağı hakaret etmişler. Niall da bunlara (belki fake capstir bilmiyorum) "çok kabasınız umarım tüm hayranlar böyle değildir beni desteklemiyorsanız bana yazmayın" yazmış. Eh normal. Neyse sonra Niall'ın St. Patricks Day için giydiği yeşil kıyafetle dalga geçtiler. İşte bunu giyen birini mi stanliyorsunuz diye. Ben de Harry'nin komik suitlerinden birini atıp eh bunu da stanliyoruz ne var dedim. Bunlar bir delirdiler işte sen Harry'e hakaret ediyorsun da bilmemne de neler neler. Zaten SOLO Harry stanlerden nefret ediyorum o olaydan sonra daha da çoğaldı nefretim. Ben de SOLO Harry stanler hakkında bir şeyler yazdım ve sonra da dedim ki bu "SOLO Harry stanler yüzünden Harry'nin albümü flop kalsın istiyorum bazen". Bu tiviti alıp Harry'i sevmediğimin kanıtı olarak göstermişler ksjghakjsgk İşte albümü gizli gizli dinlermişim bu tivitten sonra utanırmışım ben Harry'nin sesi hakkında konuşamazmışım aksjghaskgja Ben şok ben iptal. Hayır ben DMD çıktığı gün 1D bu şarkıyı Harry için mi yaptı acaba diyip Harry'den rock albümü bekleyen insanım. Bana bunu demeleri çok komik geldi gerçekten.

Bugün bir şey daha gördüm. Harry Another Man için promo yapmadan interneti kırmış. Dergi için albüm/single gibi promo yapılmıyor zaten. Ayrıca Harry'nin Another Man çekimi için launch düzenlediler. Launch nedir promodur kajsgsajgha Zayn ve Liam'ı düşünelim. Onlar da ropörtaj verdikleri dergiler için promo yapmadılar. Harry'den tek farklı davranışları yok. Fotoğraf paylaştılar sadece. Normali budur zaten. Harry'i bu kadar tanrı katına çıkarmaya gerek yok. Abartı bir şey yapmıyor. Herkes ne yaparsa o da onu yapıyor.

Ben 1D stan değilim. Çocukların sesini ayrı ayrı beğeniyorum. MITAM albümünü seviyorum. Çocuklar onlardan ne beklediysem o tarz albüm yapıyorlar. Beni şaşırtan tek kişi Louis. Ben daha çok indie bekliyordum ondan çünkü onun party!boy kişiliğinin medya için olduğuna inanıyordum hala da öyle gerçi ama EDM seviyor olması da çok şaşırtıcı değil. Yeni nesilin sevdiği müzik EDM yani. Akıllıca bir seçim yaptı. Harry ise tam beklediğim şeyi yaptı ama riskli bir seçim yaptı. Gerçekten 70ler British rock yapacaksa bu delirmiş SOLO Harry stanler bile albümden birkaç kereden sonra sıkılacak. Çünkü 70ler British rock meraklısınadır yani. Herkes dinleyemez. Herkes sevemez. EDM gibi düşünün. Spesifik bir kitleye hitap eder. Ben Louis'nin şarkısını her an dinleyemiyorum mesela. Louis'nin sesi var diye dinliyorum evet ama EDM sevmiyorum abi. Çok fazla dinleyemiyorum o yüzden. This Town'u daha çok dinliyorum JHO'dan. Çünkü o tarzı seviyorum.

Neyse böyle şeyler işte. SOLO Harry stanlerin diğer çocukları sürekli yermesinden, onlara hakaret etmesinden ve etrafta Harry tanrı diye dolaşmasından sıkıldım gerçekten. Bu durum diğer insanları da Harry'den soğutacak. Mesela şu an Louis'nin de Zayn'in de yetişkin bir hayran kitlesi var. Zquad her ne kadar çok sinir bozucu olsa da SOLO Harry stanler kadar değil. İşte bu SOLO Harry stanler yüzünden Harry yetişkin bir kitle elde edemeyecek diye korkuyorum. İnsanların Justin'den nefret etmesi gibi bu. Çoğunun sebebi belieberların tavrı. Belieberlar yüzünden insanlar Justin'e önyargı ile bakıyor. SOLO Harry stanler belieberlardan daha itici. Harry de bu önyargıyı yaşayacak diye korkuyorum çünkü beni bile ittiler albümden yani. Geçen Liam'ın arkadaşına Harry'nin albümü Liam'dan daha iyi olacak yazmışlar. Bu ne amk?! İnsanları böyle itiyorlar işte.

*****************

Not: arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın Harry stanlere lafım yok. Bahsettiğim SOLO Harry stanler. Sadece Harry'i destekleyen diğer çocukları sürekli yeren ya da yokmuş gibi davrananlar. Şu an fandom SOLO Harry stanlerden tiksiniyor zaten sadece ben değil herkes bıkmış durumda.

Dün olanları başka bölümde yazacağım bu dert yanma çok uzun sürdü çünkü. Kusura bakmayın.

None Of Your Business 2Where stories live. Discover now