news

932 106 80
                                    

Hiiiiiiiiiiii Larries

9 saattir üst üste bir sürü şey geliyor gerçi birkaç saattir sakiniz sanırım ama sonuç olarak öğlen 2den beri bi sürü şey geldi.

9 saattir üst üste bir sürü şey geliyor gerçi birkaç saattir sakiniz sanırım ama sonuç olarak öğlen 2den beri bi sürü şey geldi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Official drama gifim ve çayım hazır başlıyorum anlatmaya.

Bu fotoğrafı da başa koyayım da anlatmaya başlamadan güzel şeyler görelim çünkü çok güzel

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu fotoğrafı da başa koyayım da anlatmaya başlamadan güzel şeyler görelim çünkü çok güzel.

Louis bebeğim IG'de uzun zaman sonra fotoğraf paylaştı. Resmen 27 gün olmuş fotoğraf paylaşalı. Neyse hem de ayın 28inde paylaştı. Buraya kadar her şey normal. Fakat Louis bebeğim üstünde Fransızca yazılar yazan bir hoodie giyiyordu. Bak sen şu işe. Kim yakın zamanda Fransa'daydı? Louis kendisinin de Fransa'da olduğunu kendisi onayladı teşekkürler bebeğim.

Neyse sonra böyle sakin sakin giderken biz hala fotoğrafın etkisindeyken 1 saat içinde Harry tur günlerini haber verdi. Biz şok. Harry hala 28 takıntısına devam ediyor. 25.03 07.04.17 albümü 28 gün kala duyurdu derken şimdi de ayın 28inde tur günü söylüyor. Bu arada benim bile beklediğimden daha küçük bir tur yapıyor. 1D bitti diyenlere duyrulur.

Neyse dedik böyle atlatırız herhalde. Yine bebeklerim aynı anda online oldular bitti falan ama nerdeeeeeee gelince üst üste geliyor her şey.

Bir baktık Louis Londra'da Sony binasında. En son Sony'e gittiğinde Elounor başlamıştı bakalım bu sefer ne olacak?

Fan fotoğraafını da atlatacağız derken bir video geldi Louis Gucci'nin arılı ayakkabılarını giyiyor. Bildiğin arı var ayakkabıda. Günlerdir konuşa konuşa bitiremediğimiz arı. Tamam Eldemort ile match görünüyor ama Louis'yi ne zaman siktiğimin Guccisini giyerken gördük? Louis Gucci erkeği değil yani. Bildiğin Gucci giymiş deliriyorum.

Bu da yetmedi gitti Vetements'ten içinde gül olan bir fotoğraf beğendi. Şok üstüne şok. Vetements beğenmesi sinir bozucu olsa da içinde gül olması çok tatlı. Sonra gitti içinde yaklaşık 10 çift ayakkabı bulunan bir fotoğraf beğendi ve işte bu benim korktuğum andı. Çünkü çok fazla ayakkabı var bu çok büyük drama demek.

Neyse bir sürü fan fotoğrafı aldık falan derken bu arada Louis sosyal medyada aktif olmaya devam etti. Bir grubun alakasız bir şekilde konser biletleriyle ilgili bir tivitini beğendi ki bu Harry'e gönderme de olabilir çünkü genelde böyle şeyler yapıyor Louis ve o grubun konser tarihi 2 Haziran. Bu da aklımızda bir tarih olarak kalsın.

Sonra yetmedi 1 ayakkabı daha beğendi. Burada gerçekten delirmeye başladım. Ne gelecek ciddi anlamda merak ediyorum.

Ayrıca Louis ile tanışan kızlardan 2si the Jacket'in aynısını giyiyordu resmen. Stalker olduklarını düşünürsek bilerek giymeleri muhtemel ve bir kızda rainbow hoodie giyiyordu. Louis rainbowdan kaçamıyor akjsghakjgas

Bütün bunların üzerine Phoebe bir snap paylaştı orası benim koptuğum andı.

Bütün bunların üzerine Phoebe bir snap paylaştı orası benim koptuğum andı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ernest'in arılı emziği var. Bunlar arı muhabbetini kesin biliyorlar kesin bunun başka açıklaması yok yani ve bizi delirtiyorlar sadece.


Ruth ekstra olmaya devam ediyor. Bir Larrie ona sen dark Larriesin seni takip etmeye seviyorum falan dedi ve Ruth teşekkür etti. Sonra 2 hafta önce "Briana'yı açığa çıkar, gerçekleri biliyorsun" tarzı bir şey yazan yoruma da bugün cevap verip "gerçekler kendi kendilerini açığa çıkarırlar" dedi. Ruth gerçekten Briana'yı sevmiyor ciddi anlamda sevmiyor çünkü Ruth'un doğum gününe bir tek Briana gitmedi. Üvey torunu belki de kabul etmiyordur ya da bu durumdan rahatsızdır bilemiyorum.


1 ay kadar önce Tumblr'da bir shady anon Harry Met Gala'ya gidecek ama yalnız gitmeyecek demişti. Dün Met Gala'nın teması açıklanmış ve tema "comme des garçons" imiş. Louis'nin bugün giydiği hoodie "comme des garçons" idi. Gerçekten evren bizimle dalga geçiyor olmalı bilemiyorum aşırı garip. Ayrıca "comme des garçons"un bu seneki sloganı "wear your freedom" (özgürlüğünü giy) ve Louis bir Snoop Dogg fotoğrafı beğendi ve fotoğrafın alt kısmında "free n wild" yazıyordu. Bunlar da bir diğer tesadüfler.


Harry'nin turu 9/19'da başlıyor ve bu 28 yapıyor. 9/28de de New York'ta konseri var. Ayrıca Manchester'da konser vereceği yer Louis ve Harry'nin 2009'da Script konserine gittikleri yer. Tesadüfler tesadüfler.


Hoooop bugünün haberleri bu kadar bakalım gece bi şey olacak mı ya da yarın neler olacak göreceğiz.

Yarın RDMA var ve RDMA Louis ile Steve'i paylaştı ve Pazartesi de Met Gala var bakalım çocuklar bir yere gidecekler mi.


Böyleyken böyle.


all the love .x

None Of Your Business 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin