weekly news

783 132 90
                                    

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nasılsınız? Umarım iyisiniz. Bundan sonra olay oluncaya kadar beklemek yerine haftalık o hafta ufak tefek ne olduysa haberleri verir gibi yazmaya karar verdim. Sonra uzun süre yazmıyorum falan önemli bir şey olunca yazmayı unutabiliyorum. Bir dahakini 19unda yazacağım eğer istikrarlı gidebilirsem. Neyse başlıyorum. Çayım da hazır. 


#

Louis PES'in sosyal medya yöneticisini takip etti

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Louis PES'in sosyal medya yöneticisini takip etti. Bunu birkaç gün görmezden gelmeyi denedim. Yaklaşık 1.5 2 gün kadar. Fakat sonradan görmezden gelmeye devam edemedim. Belki öylesine bir takiptir fakat Louis bir süredir Twitter'da bir garip davranıyor. Yani saçmasalak hareket ediyor ve birkaç tweetinden dolayı da tweet atanın Louis olmadığı düşüncesi var. Normal mi? Normal. Herkesin sosyal medya yöneticisi var yani. Louis'nin bu düşünceler devam ederken bir sosyal medya yöneticisini takip etmesi beni biraz düşündürdü. Louis bu tarz mesajları seviyor hepimiz biliyoruz zaten.


#

Harry Smallzy ile röportajı sırasında Smallzy araba sürmekten bahsetti ve Harry araba sürmeyi sevdiğini söyledi. (Louis araba kullanmıyor. Tam bir soulmateler. Mesela ben de araba kullanmaktan hoşlanmam ve araba kullanmayı seven birini isterim hep haha) Neyse Smallzy Harry'e iyi bir sürücü olup olmadığını sordu ve sonra da Miley'den örnek verdi. Miley kendisinin iyi bir sürücü olduğunu ama Liam'ın (Miley'nin sevgilisi) öyle düşünmediğini söylemiş. Harry'e sorarken de Miley'nin sevgilisinden örnek vermesine rağmen senin ARKADAŞların ne düşünüyor diye sordu. Buna birazcık güldüm. Ayrıca sonuçta Harry'nin Camille ile sevgili olduğu dedikodularını herkes biliyor yani kız arkadaşın ne düşünüyor da diyebilirdi fakat demedi. Önemli bir şey değil ama güldüm sadece.


#

Bu konu biraz uzun ve bir kısmınızı sinir edebilir. Twitter'da biraz tepki gördüm bu fikrim yüzünden. Neyse Harry The Chain'i coverladı ve The Chain'in Genius sayfasında şarkı sözlerinin anlamı yazılırken şöyle bir şey yazılmış;

"Şarkı yazarı zinciri iki kişinin birbirine bağımlılığını anlatan bir metafora çeviriyor. Bu ilişki hastalıklı birbirlerine ihtiyaçları var gitmek isteseler bile gidemiyorlar. Birbirlerine zincirlenmişler. Zincir ayrıca ilişkileri boyunca biriktirdikleri şeyleri anlatıyor olabilir. Duygular, çocuk vs gibi. Diğer bir anlamı da belki de bir grubun iyiliği için onları bir arada durmaya zorlayan bir şey olabilir."

Şöyle ki ben Back To You sözlerini okuduğumuzdan beri çoğu insan kabul etmek istemese de Harry hakkında olduğunu düşünüyorum. Herkes Harry için you mess me up you fuck me up mı ya da işte put all the bullshit mi der diyor ama Louis tüm bu zorlukları Harry için ilişkileri için çekmiyor mu? Çekiyor. Sonuçta bir kızla olsa daha kolay olabilirdi hayatı. Yani tüm bu bokluklara onu Harry koydu. Ayrıca şarkıda Harry'i kötülemiyor ki? Sadece ilişkilerinin kötü tarafıyla alakalı dürüst bir şarkı yazmış yani ne var bunda? Herkes Larry ilişkisini pembe görmek istiyor ama bu herifler 7 senedir gizli bir ilişki yaşıyorlar Louis zaten kafayı yemiş durumda psikolojilerini kaç kere ayrıldıklarını ayrılırken birbirlerine neler diyebileceklerini tahmin edebiliyor musunuz? Kimbilir ne kadar çok kırdılar birbirlerini ve bu bu kadar da garip bir şey değil. İlişkilerde büyük kavgalar olur. Sonuçta şu an Larry belki de gerçekten ayrılmak istese bile ayrılamıyordur. Düşünsenize vücutlarında tonla dövme var onun bile baskısı vardır yani ayrılamamalarında. Bence biraz gerçekçi olmak gerekiyor bu konuda.

None Of Your Business 2Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang