news

773 101 82
                                    

Selaaaaaams

Dün gece anlık olarak yazamadım olanları çünkü Louis'nin performansını bekliyordum performans da kötü geçince dondum kaldım o yüzden bugüne bıraktım. Zaten sindirmem gerekiyordu önce.

Liam olayını Ziam kitabında yazacağım.


HARRY

SİNSİ YILAN KAGHAJGK

Şaka bir yana dün Harry Liam'ın ışıklarını çaldı diye dalga geçsem de Harry'nin reklam işi çok önceden planlanmıştı muhtemelen. 25 Mart bir şekilde 1D tarihinin simgesi gibi bir şey oldu zaten. Harry'nin Louis üzerindeki ilgiyi de çekmeye çalıştığını sanmıyorum dediğim gibi bu çok önceden planlanmıştı muhtemelen. Sadece denk geldi yapacak bir şey yok.

Şimdi 30 saniyelik reklamı değerlendirecek olursam

İnsanlar reklamı ve Harry'nin her boku beyaz yapıp tüm ilgili çektiğini görünce sandılar ki Harry dev oldu ve bir daha 1D'ye dönmeyecek. Herkes 1D artık dönmeyecek demeye başladı.

Farkında mısınız bilmiyorum ama reklam sadece İngiltere'de ve sadece ITV'de yayınlandı. Yani zaten single için tv reklamı aşırı 90lar/2000ler tarzı bir şey ama ortada HUGE diyebileceğimiz kadar büyük bir şey yok. Harry lokal çalışıyor. Another Man de sadece İngiltere içindi mesela. Sadece internet sayesinde yayılabiliyor. Yani Harry çok büyük şeyler yapmıyor ve bu 1D'nin bittiği anlamına gelmiyor. Capital Niall'ı bayrak yapıp şirketin tepesine asmıştı mesela o zaman kimse 1D bitti demedi. Yani artık şu 1D bitti lafından çok sıkıldım hayır arkadaşım bitmedi. Dönmemeleri kendi zararına olur zaten. Her ne kadar çok başarılı olsa da Zayn hala UK tabanlı bir şarkıcı. Yeni şarkısının launchunu İngiltere'de yaptı. Hala İngiltere'de olağanüstü başarı elde edebilse de dünyanın geri kalanında öyle değil. Pillowtalk'ın çok yankı uyandırmasının sebebi Zayn'in gruptan ayrılması ve tek başına ne yapacağının merak edilmesiydi. Başka hiçbir şarkısı o başarıya ulaşamadı. Yani bu çocuklar ne kadar başarılı olsalar da tek başlarına UK tabanlılar. 1D olarak uluslararası bir başarıya sahipler. Sonuçta dönmemeleri kariyerlerinin bir şekilde sekteye uğramasına sebep olur. Harry'nin British rock yaparak kaç tane 15 yaşında kızı etkileyebileceğini sanıyorsunuz ki? Hepsi sadece Harry diye dinleyecek ama bir şekilde sıkılacaklar. Benim yaşımdaki fanlar ise sizin kadar destekleyici değiller biz dinleriz güzel olmuş deriz playliste alırız ve biter. Yani 1D bir şekilde geri dönmek zorunda.


Her neyse reklama gelirsek. Reklam aşırı come out kokuyordu. Bilmiyorum neden bu tarz bi reklam yapıldı ama karanlık bir yerde kısa saçlı bir şekilde yürüyen Harry'e ışık vuruyor ve tüm vücudunun ıslak olduğunu görüyoruz sonra yavaşça kapıyı açıyor ve kapıyı açarken R dövmesi bize net bir şekilde gösteriliyor sonrasında da uzun saçlı halini gözleri kapalı bir şekilde görürken en sonda da direkt kameraya bakıyor ve 7 Nisan deniyor. Harry'nin yüzünün tamamı bile yok. Garip bir reklam. Karanlık, aydınlık, ıslaklık, ışık ve gözler metafor olarak kullanılmış. Aşırı sembolizm var. Yani tüm bu reklam "yeniden doğuş"u simgeliyor. Bir hayran da zaten ya albümün ismi Reborn ise dedi. R dövmesini de ona bağladılar. Fakat yeniden doğuştan kastı

1. Solo olarak ilk kez albüm çıkarmak olabilir

2. Albümle birlikte come out gelebilir.

3. Sadece etkileyici bir reklam yapmak istemiş olabilirler.


Come out olur mu? Açıkçası beklemiyorum. Gerçi ben Dunkirk'ten önce single çıkmasını da beklemiyordum. Harry stratejik PR hataları yapıyor. Çünkü bu çocuk oyuncu olarak ciddiye alınmak isteyen bir çocuk ve Dunkirk'in 3 kaçış bölümünün havadan kaçış kısmı Harry üzerine kurulmuş. Yani ciddi bir rolü var gibi görünürken Dunkirk promosundan önce single çıkarması stratejik bir hata bana göre. Çünkü promo boyunca yeni singleını 1Dyi soracaklar. Ha belki o soruları blacklist yaparlar ve o soruların hiçbirini almayız. Harry de haklı Dunkirk sonrası biraz geçe kalabiliyor uygun bulabildiği zaman aralığı bu zaman aralıkları zaten.

Come out olur mu? Aslında Harry kendi içinde come out oldu. Her ne kadar insanlar cinsiyetçi yaklaşma kıyafetlerin cinsiyeti cartı curtu olmaz dese de Harry'nin giydiği şeylerle barda orada burada dolaşması eşcinsel erkeklerin gaydarını açıp ona yürümesine sebep olur. Çünkü bu çocuk aşırı feminen giyiniyor ve biz 80ler Glam Rock döneminde değiliz. Oje sürmesi değil mesele ya da makyaj yapıyor olması. Topuklu botlar giyiyor. Son giydiği bottaki topuktan benim bootielerimde de var yani. Kürkler giyiyor ve tekrar ediyorum 80lerde değiliz erkekler artık kürk giymiyor. Niall'ın giydiği transparan gömlekle Harry'nin giydiklerini bir karşılaştırırsanız aradaki farkı çok net anlarsınız. Erkeklerin kendisine yakın olmasına kişisel alanına girmesine hiç tepki vermiyor. Harry'nin, kişisel alanına girdiği erkekler bir şekilde kendilerini çekiyorlar ya da Harry'i itiyorlar ama aynısı Harry'e yapıldığında Harry hiç tepki vermiyor.

Yani kendi içinde zaten come out oldu medya önünde olur mu? Açıkçası olmasını istiyorum. Çünkü hakediyor. İsterse Larry'i yalanlayabilir come out olduktan sonra ama come out olsun ve artık özgür olsun istiyorum. Şöyle bir şey var Harry gay arkadaşlar %100 gay ve bunu içinde tutması onun için Louis'den çok daha zor. Harry'i bıraksak elbise giyip dolaşabilir çünkü içinde gerçekten feminen bir taraf var ve kapalı kalması gerçekten beni üzüyor. O yüzden umarım olur ama çok fazla düşünce Louis'siz come out olmayacağı yönünde. Ben birlikte olacaklarını düşünmüyorum Larry'i sonuna kadar saklayacaklar bence.


Beyaz fotoğraflar. Harry 2. kez çizgi çekiyor. 3 beyaz fotoğraftan sonra single için 3 fotoğraf yayınlaması gerek. Single için 3 fotoğraf yayınlamak bana garip geliyor ama Harry zaten garip şeyler yapıyor. Yayınlayacağı fotoğraflar single için de olmayabilir ama o çizginin düzgün durması için 3 fotoğraf yayınlayacak. Another Man döneminde 25 Eylül'de beyaz çizgi çekip 26 Eylül'de fotoğrafları paylaşmıştı. 29 Eylül'de de dergi çıkmıştı. Şimdi 25 Mart'ta çizgi çekti. Bugün belki fotoğrafları yayınlayabilir ya da 2 hafta olduğu için her cumaya denk gelecek şekilde de yapabilir. Fakat 25 Eylül ve 25 Mart oluşu biraz kafa karıştırmadı değil.

Son bir şey daha

Son bir şey daha

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Fotoğrafı biraz aydınlatmışlar ve R'nin altında bir büyük dövme daha var. Aydınlatılmış halinde bir böceğe benziyor ve aynı bu şekilde görünen arı dövmeleri buldular. Arıysa çok gülerim çünkü Louis babygate döneminde sürekli "im buzzin'" dediği için tumblrda büyük bir kısım babygate bitince arı dövmesi yaptıracak. Yani arıysa gerçekten büyük olay olur.


Her neyse böyleyken böyle işte. Kafa karıştırıcı şeyler oluyor bekleyip göreceğiz.


Not: Gemma olayına girmiyorum çünkü kız haklı ama kullandığı kelime çok yanlış. Çocukların ailelerine Larry gerçek mi diye sormayı bırakması lazım fanların ve orada fanın yazdığı Larry onaylandı yazısı aşırı saçma o fotoğrafla ne alaka yani.

Not2: Über süper supportive girlfriend Eldemort Miami'de yoktu. Neden yoktu? Nerede bu kız? Koskoca festivalde Louis'yi nasıl yalnız bırakır? aww yazık.


all the love .x

None Of Your Business 2Where stories live. Discover now