hmms

660 103 33
                                    

Selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaams

Uzun zaman oldu sanırım. Neyse izlemediyseniz medyayı izleyin Liam dün muhteşem ötesiydi.


Onun dışında neler oluyor?

Louis ve Harry yaklaşık 2 haftalık bir tatil yaptılar. İkisi de güzelce yanmışlar. Tabi hemen sonrasında ikisinin de farklı ülkelerde olduğunu bize kanıtladılar evet inandık Harry şu an LA'de değil. Louis de tatilden sonra işine geri döndü ve albümü için çalışmaya, bilgiler gelmeye devam ediyor. Buraya kadar her şey normal. Haziran ayının Louis ayı olacağını zaten biliyorduk.


Freddie Who modunda dolanan Louis neden sözde neredeyse yarısı kadar boyundaki oğluyla ortaya çıktı?

Promoooooo

Bu yüzden antiler bile Louis'den tiksinir duruma geldi çünkü yaklaşık 10 aydır paplanmıyor ve 5 aydır da herhangi bir iletişimde bulunmuyordu public olarak. Bir anda anlaşma imzalamasından sonra sözde çocuğuyla evinin önünde kendisinden 3 5 metre uzaktaki paplara yakalanıveriyor. LOL organik. 

Neden olabilir?

1. Bitmeden önce Louis'yi çocuğunu gören ilgilenen bir baba olarak gösteriyorlar bu yüzden.

2. Baba imajının sattığını sanıp singledan önce promoya başladılar.

3. Babalar Günü'nde Freddie'yi görmeyecek.

Aylarca hiçbir haberde baba olarak anılmayan Louis geçen ay Niall ile birlikte tekrar baba olarak anılmaya başlandı ve medya Niall ile birlikte Freddie'yi hatırladı. Şimdi de ilginç bir şekilde evinin önünde paplanıveriyor. Yani sen birkaç ay önce saldırıya uğraşmışsın, bir paparazziye saldırmışsın ama evinin etrafında paparazziler geziyor ve hiçbir şey yapmıyorsun? Harry'nin yasaklama emri var. 5 dakikasını bile almaz Louis'nin yasaklama emri çıkarması. Ayrıca kaç tane celebritynin çocuğuyla evinin önünde paplandığını gördünüz? Bu normal bir şey değil ve ayrıca bununla da sadece UK basını ilgilendi. TMZ artık babygatei siklemiyor bile. Amerika'da kimsenin umrunda değil. Tek yaptıkları fandoma sunmak bu olayı. Dışarıda Louis'nin baba olduğunu bilmeyen tonlarca insan vardır JHO dinleyen. Yani satmıyor arkadaşım bu satmıyor. Hatta daha da itici gösteriyor Louis'yi. Birçok Larrie Harry'de olduğu gibi Louis'yi desteklememe kararı aldı. Çünkü harcadıkları paranın Briana'nın estetik ameliyatlarına ve Eldemort'un harcamalarına gittiğini düşünüyorlar ve haklılar. Yani haksız diyemiyorum. 


Fotoğrafları ilk yayan OK magazine ve haberi yapan Boopsy diye herkesin bildiği bir stalker. Bu da dünyanın en saçma şeyi. Neyse biz yine çocuğun yüzünü kapatmadılar diye söylenirken. The Sun 1.5 senedir ilk defa Freddie'nin yüzünü kapatarak paylaştı fotoğrafları. Herkes şok. 

Neden yaptılar?

1. Freddie ile Louis arasındaki farkları görmemizi istemiyorlar. Çünkü gerçekten birbirleriyle alakaları yok.

2. Bitmeden önce Freddie'yi bize unutturmaya çalışıyorlar?

3. Promo için Louis'yi müthiş bir baba göstermeye çalışıyorlar.


Sonra Daily Mail bayağı sıçtı ve Louis'nin 2 çocuğu olduğunu, Cheryl'in sevgilisi olduğunu falan söyledi. Liam ile Cheryl'in fotoğrafını bile kullandı. İşin ilginci bu yanlışlık falan değildi gerçekten öyle düşünüyorlardı. Bu da bana haberlerden önce birinin "babygatei bitirseler de kimse anlamaz çünkü Liam ile Louis'yi herkes karıştırıyor ve sanki Louis'nin hala çocuğu varmış gibi devam eder" diyişini hatırlattı. Daily Mail bilerek sıçmış olabilir mi? Olabilir neden olmasın çünkü zaten biliyorlar Cheryl kim Liam kim Louis kim.


Sonuç olarak haftaya babalar günü. Louis Freddie ile görüntülendi. Haftaya Cuma single çıkabilir. Çıkmaya da bilir ama görüntülenmesinin bir sebebi olmalı. Eğer bitecekse bu sefer bitecek bu sefer bitmezse uzuuuuuuuuuuuuun süre daha bitmez. Ciddi anlamda son şansımız bu. En küçük ihtimal albüm çıkışı var ama bilmiyorum bu single döneminde bitmezse uzun süre bitmezmiş gibi geliyor bana.


Böyleyken böyle.


'appy days x

None Of Your Business 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora