12.časť

506 24 6
                                    

Príjemné čítanie...

Z pohľadu Belly:

„Vieš, Bella...“ povedal Justin a z jeho hlasu nebolo sa nedalo vyčítať nič dobré. „Tak? Justin veď hovor!“ „My...my sme šli k Mary domov, ale....ona...“ znova nedokončil vetu. „Justin! Nenaťahuj ma!“ „Ona tam nebola! Našli sme tam len nejaké dievča priviazané o stoličku, ale Mary to nebola.“ „Čo? Ako to?“ povedala som a slzy som mala na krajíčku. „Ver mi, urobili sme všetko preto, aby sme ju našli, ale ona zmizla.“ Vtedy som to nevydržala a z očí sa mi pustil vodopád sĺz. Justin ma objal a ja som zaborila hlavu do jeho hrude. Keď som sa hlavou oprela o jeho rameno, cukol od bolesti. „Si v poriadku?“ „Áno.“ Ešte raz som sa dotkla jeho ramena a znova zasyčal od bolesti. Dala som mu dole bundu a keď som to zbadala, skoro som odpadla. Jeho biele tričko bolo jemne nasiaknuté krvou a pod tričkom bolo vidno obväzy, cez ktoré tiež presakovala krv. „Justin! Ty si zranený!“ zvískla som. Pozrel sa na svoje tričko a zanadával. „Kurva!“ „Poď rýchlo, musím ti vymeniť obväzy.“ „Bella, to nič nie je, nechaj to tak.“ „Akože nič? Stále krvácaš. Tričko ti presakuje krvou. Poď!“ Zdvihli sme sa z lavičky a šli sme naspať na izbu.

Vošli sme do izby a nasmerovali sme si to rovno do kúpeľne, ignorujúc pohľady ostatných. Otvorila som malú skrinku a vytiahla som z nej lekárničku. Vyzliekla som Justinovi bundu a tričko. Odviazala som mu starý obväz a pri pohľade na postrelené rameno som takmer zamdlela.  Nadýchla som sa a zobrala som si vatu a fľaštičku s perorálnym roztokom. Namočila som vatičku do roztoku a priložila som ju na ranu. „SSSS“ Justin zasyčal. Keď som mu ranu dôkladne vyčistila, vytiahla som nový obväz a začala so ho omotávať okolo Justinovho ramena. Keď sa mi obväzu zdalo dosť, uviazala som končeky obväzu na uzlík. Odišla som z kúpeľne a vošla som do izby. Otvorila som skriňu a hľadala nejaké tričko pre Justina. Našla som jedno čierne tričko s krátkymi rukávmi.

Tričko si tu zrejme zabudol nejaký chalan. Vždy keď sme tu niekoho mali, ráno musel odísť balkónom, nakoľko k nám chodila kontrola. Chytila som tričko do ruky a šla som naspäť do kúpeľne, ale zastavil ma Stellin hlas. „Čo tam robíte?“ „No...ehm...“ Nechcem jej povedať pravdu, že je Justin postrelený. Mohla by to nahlásiť. Ešte jej neverím. Poznám ju sotva jeden deň. „Justinovi tiekla krv z nosa a umazal si tričko, a tak sa bol umyť a idem mu dať čisté tričko,“ zaklamala som. „Aha...“ odpovedala Stella a ďalej sa venovala Ryanovi. Vošla som do kúpeľne a podala som Justinovi tričko. „Ďakujem,“ povedal a obliekol sa. „Nie je za čo. To ja by som ti mala poďakovať. Riskoval si život kvôli môjej kamarátke.“ Pri spomienke na Mary sa mi skotúľala po líci jedna slza. Moja najlepšia kamarátka je niekde unesená, idú ju predať, bude z nej nejaká štetka a ja s tým nemôžem nič urobiť.

„Poď sem...“ povedal Justin a ja som sa mu vrhla do náručia. „Neboj sa, bude to dobré,“ utešoval ma Justin. Oprela som si čelo o to jeho a pozerali sme si do očí. Potom sa priblížil ešte viac k mojim perám a pobozkal ma. Bozkával ma tak jemne a zároveň vášnivo. Bozk som mu opätovala. Uvoľnila som mu vstup do mojich úst a začal sa boj jazykov. Rukou som zablúdila do jeho vlasov a on mi rukami drvil boky. Keď mi dochádzal kyslík, ukončila som bozk. Znova sme si o seba opreli čelá a pozerali sme si navzájom do očí. Po niekoľkých sekundách som sa odtiahla. „Mali by sme už ísť. Tí v izbe budú mať zas debilné reči.“ Pochopil čo som tým myslela a povedal. „Ale ja by som bol rád, keby tie debilné reči boli skutočnosťou,“ diabolsky sa uškrnul a približoval sa ku mne. „Justin! Teraz nie, počuli by nás. A navyše si zranený!“ Sklamane vzdychol a odkráčal do izby. Ja som ho nasledovala.

Samozrejme na nás všetci kukali ako keby sme spadli z Marsu. Sadli sme si k nim a počúvali čo hovoria. „Ja už pôjdem,“ povedala Annie, Nick na mňa čaká. Ozaj, Bella, dnes spím uňho.“ „Okej.“ Annie si pobalila pár vecí a už jej nebolo.  Pozrela som sa na Ryana a Stellu. Nenápadne sa k sebe tisli. „Viete čo?“ My asi tiež pôjdeme, nechceme vás s Justinom rušiť,“ povedala som im a usmiala som sa. „Čo? Netrep!“ vyhŕkla Stella a trocha sa začervenala. Zrazu sa ozval Ryan: „Mám nápad! Čo keby sme tuto Bellu a Justina nechali samých a my pôjdeme ku mne?“ povedal zrejme Stelle. „To by bolo fajn!“ zvolal nedočkavo Justin a pohľadom vyháňal Ryana a Stellu z izby.

„Ozaj, Justin, beriem si auto,“ povedal Ryan s úškrnom. „Debil,“ odfrkol Justin , „dobre pôjdem taxíkom, len už choďte, vidím, že to už ani minútu nevydržíte a rozdáte si to tu a teraz,“ povedal znechutene Justin a uškrnul sa. „Drž papulu!“ okríkol ho Ryan. Stella si zobrala svoju kabelku a nahádzala si tam nejaké veci. Pripravená na odchod sa postavila ku dverám a čakala. Ryan naschvál zdržoval, aby provokoval Justina. „Kurva vypadneš už, alebo si tu ešte dlho budeš obzerať tie biele steny?“ zavrčal naňho Justin. „Veď kľud brácho! Už idem.“ Konečne vyšli s izby. Bolo počuť, ako sa na niečom smejú.

Justin sa ku mne priblížil a chytil mi boky. „Konečne sme sami,“ usmial sa. Strčil mi ruku pod tričko. „Justiiiiiin, teraz nie,“ zamrnčala som a odtiahla som sa od neho. „Prečo?“ „Si zranený, ublížiš si!“ „Prosím ťa kašli už na to, je to len taký väčší škrabanec.“ Znova si ma k sebe pritiahol a chytil ma za zadok. Dopadla som na jeho hruď. „Ale no táááák, Bella...“ Bozkával mi krk a sem tam pripojil aj jazyk. Veľmi dobre vedel, čo to so mnou robí a že hneď podľahnem. Ďalej mi bozkával krk. Prešli sme pomaly k posteli. Jemne ma na ňu položil. Ľahol si nado mňa a spojil naše pery.

Z pohľadu Justina:

Pomaly som jej začal vyzliekať tričko. Zdvihla ruky a ja som jej ho pretiahol cez hlavu. Zahodil som ho ani neviem kam. Teraz pre zmenu začala ona mne vyzliekať tričko. Robila to veľmi opatrne, nakoľko som mal postrelené to rameno. Troška ma to zabolelo, ale nedal som nič najavo. Zahodila tričko preč a venovala sa mojim nohaviciam. Stiahla mi ich dole a poslala k našim tričkám. Taktiež som sa vrhol na jej džínsy. Rozopol som jej gombičku a pomaly som ich posúval dole. Hodil som ich na zem a znova som sa prisal na jej pery. „Chýbala si mi,“ povedal som pomedzi bozky.

Perami som putoval od jej krku až k prsiam. Rukami som šmátral po rozopínaní podprsenky. Keď som ho konečne našiel, rozopol som jej podprsenku a ako aj ostatné veci, poputovala na zem. Zosunul som sa nižšie a chytil som lem jej nohavičiek do zubov. Pomaličky som ich zosúval dole. Keď už boli dole pri členkoch, chytil som ich do ruky a hodil na zem. Bozkami som jej zasypával vnútro stehien a celý rozkrok. Bella vzdychala na celú izbu a prehla sa v chrbáte. Strčil som do nej prst a pomaly som ním pohyboval. Keď som videl, aká je vzrušená, pridal som ešte aj druhý prst. Pohyboval som nimi pomaly, ale precízne a pomaly som pridával na tempe. Vycítil som, že sa blíži k vrcholu a prestal som.

Ani jej to moc nevadilo. Prešiel som na úroveň jej úst a lačne som sa na ne vrhol. Bella nedočkavo vyhľadávala lem mojich boxeriek. Keď ich chytila do ruky, rýchlo ich stiahla dole a s mojou pomocou sme ich poslali kamsi preč. „CHCEM.ŤA!“ precedila pomedzi zuby a netrpezlivo čakala. Vošiel som do nej najjemnejšie ako sa len dalo. Znova som spojil naše pery.  Pomaly som prirážal a pridával na tempe. „Och...Justin....“ vzdychala pomedzi bozky. „Ešte...“ povedala. Ešte som pridal na tempe. Cítil som, že sa obaja ženieme na vrchol. Spravil som sa a následne aj Bella. Vytiahol som z nej penis a ľahol som si vedľa nej na posteľ. Chvíľu sme tak ležali, kým sme sa nevydýchali. Potom som si obliekol boxerky a Bella spodné prádlo.

Ľahol som si znova do postele a Bella sa ku mne pritúlila. Tento sex nebol len taký obyčajný. Bolo v ňom cítiť aj emócie, čo sa mi doteraz nikdy nestalo. Vždy som mal sex len preto, že som potreboval uhasiť svoje túžby. Ale toto bolo niečo celkom iné. Máš ju rád. Priznaj to! Ozvalo sa moje svedomie. Nie! Nemám! Okríkol som ho. Ale...kurva...ja k nej fakt niečo cítim. Do riti. Toto sa nemalo stať! Lásku si nemôžem dovoliť. Nikdy sa to nedozvie. Nikdy!

Zaboril som hlavu do Belliných vlasov a vdychoval som ich vôňu. „Vieš že si krásna?“ šepol som jej do ucha. „Netrep!“ Aj keď už bola tma, vedel som, že jej líca nabrali červenú farbu. „Naozaj si krásna!“ Nenechal som ju nič povedať a pobozkal som ju. Prešiel som jej jazykom po spodnej pere, čím som so žiadala vstup do jej úst. Hneď mi ho dala a začali sme si skúmať ústnu dutinu. Naše jazyky boli ako jeden. Pomedzi bozky sme naberali kyslík a pokračovali v ochutnávaní pier toho druhého. Vychutnával som si jej sladké pery, keď ma v tom vyrušil zvuk Bellinho mobilu. „Nedvíhaj to,“ povedal som s prosbou v hlase, no aj tak to zdvihla.„Mary?“ povedala prekvapene do telefónu.

Pocity??? Mary sa ozvala...čo si myslíte??? čo s ňou je??? Dúfam, že sa vám páčila :)) A prosím si komenty :)) potešia...a veľmi

*mishel a lolla*

CHANGE MEWhere stories live. Discover now