19.časť

243 18 4
                                    

Tákže? Konečne časť!!!

Príjemné čítanie....

Z pohľadu Stelly:

 Zobudila som sa na niečí krik. Rýchlo som sa posadila a poobzerala som sa po izbe. Zrak mi spadol na Bellu ktorá sa držala pod krkom a kričala. Pribehla som k nej a snažila sa ju prebrať.

„Bella,“ „Bella.“ Kričala som a triasla s ňou, no ona stále kričala.

„Nie Nate prosím nechaj ma.“ Zakričala a otvorila oči. Ja som ju zobrala do náručia a silno objala. „Šššš, Bella bol to iba zlý sen.“

„A,ale o..ono to bol..o tak..e také... sku.. točn ..né.“ Hovorila pomedzi vzlyky.

 „Neboj sa, už som tu,“ Pohladila som ju po chrbte. Takt sme boli ešte chvíľku, ale potom sa odo mňa odtiahla. Bola celá rozmazaná musela som sa usmiať. „Bella nabudúce keď pôjdeš spať tak by si sa mala odmaľovať.“ Zasmiala sa so mnou. „Urobíme si dnes pekný deň?“ Povzbudivo som sa na ňu pozrela.

„Nemali by sme vychádzať z intráku.“ Povedala teraz už kľudnejšie Bellla.

 „A kto povedal že musím ísť von?“ Šibalsky som sa na ňu usmiala a zdvihla obočie. Len prekrútila očami a zdvihla sa z postele.

 „Idem si dať sprchu.“ Povedala a odkráčala do kúpeľne. Vstala som z postele a vydala som sa k môjmu šatníku. Obliekla so si outfit ktorý som si nachystala a dodala nejaké doplnky. Bella o chvíľku vyšla z kúpeľne a tak som sa šla namaľovať. Linka, špirála. To bolo všetko čo som potrebovala. Vyšla som a Bella sedela na posteli a usmievala sa do mobilu.

„Kto ti píše?“ Trocha sa zľakla keď ma počula, ale usmievať sa neprestala.

„Nikto.“ Povedala a odvrátila odo mňa zrak naspäť do mobilu.

 „A nie je ten nikto náhodou Justin?“ Pozrela sa a usmiala. „OOO, čo píše?“ Sadla som si k nej a pozrela sa na displej mobilu.

„Chce si dnes spraviť pekný deň.“

„Povedz áno, povedz áno.“ Celá nadšená som skríkla a Bella sa len zasmiala. „Nie už som to sľúbila tebe, ale mohli by sme ísť do kina, ale bo si pozrieť film u nás aj s Ryanom.“ Šibalsky sa usmiala a ja som súhlasila. O niekoľko minút neskôr prišla odpoveď. „Prídu pre nás okolo jednej čiže mám čas.“

„Ani nie. Pretože je 12.“

„To si ma nemohla zobudiť skôr?“

„Čo si oblečieš?“

„Asi si dám kraťase a tielko.“ Odpovedala som a pokrčila ramenami.

„Ja si dám mini kraťase.“ Hovorila si sama pre seba a prehrabávala sa v šatníku. Nakoniec vybrala mini kraťase, k tomu fialové tielko nad bruchom a presvitnú košeľu, ktorú si obviazala okolo pása a obula si fialové conversy. Ja som tiež vybrala mini kraťase, ale s tigrovaným tielkom, ktoré malo vybíjané remienka a obula som si topánky na menšom opätku. Bella sa ešte namaľovala a ja som zatiaľ šla na notebook.

 „Môžeme?“

 „Nejaká rýchla nie?“ Zaklapla som notebook a prešla k dverám. „Chalani tu ešte nie sú, počkáme na nich vonku?“

„Môžeme.“ Ešte sme si zobrali bundy a vyšli sme . Cestou sme sa rozprávali o blbostiach ako vždy.

Z pohľadu Justina:

 „Ryan už si pripravený?“ Zakričal som na Ryana a stepoval v chodbe.

 „Idem.“ Odkričal mi na späť a o chvíľu bol v chodbe.

CHANGE MEWhere stories live. Discover now